Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Διασκέδαζε με την παρέα του λίγες ώρες πριν το καρδιακό επεισόδιο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 63 ετών. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή προσβολή. 

Ο δημοφιλής ερμηνευτής βρισκόταν στον Βόλο, χθες βράδυ. Ήταν εκεί,  όπου έχει και εξοχικό, στον Πτελεό Μαγνησίας, καθώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου έκανε την τελευταία του συναυλία, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, σε ένα κατάμεστο θέατρο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε αποφασίσει να μείνει στον Βόλο και να έφευγε σήμερα Δευτέρα, για την Αθήνα, καθώς αύριο Τρίτη ήταν η προγραμματισμένη συναυλία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο. 

Τον βρήκε η κόρη του χωρίς τις αισθήσεις του

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον Βόλο, Δαβριώτης Παναγιώτης είπε στο star.gr: «Το ασθενοφόρο κλήθηκε στις 04:27 το πρωί. Ξεκίνησε αμέσως από το νοσοκομείο Βόλου και διένυσε μια απόσταση 70 χλμ. για τον Πτελεό, όπου βρίσκεται το σπίτι του τραγουδιστή. Έφτασε στις 05:20 με κινητή ομάδα που είχε και γιατρό. Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, με αιμοστάσεις σε διάφορα σημεία του σώματος, που μαρτυρά ότι είχε φύγει από τη ζωή αρκετή ώρα πριν». 

«Η κόρη του τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε το ασθενοφόρο» πρόσθεσε ο  Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο οποίος σημείωσε ότι δεν τον συνόδευσε στο ασθενοφόρο, καθώς υπήρχε γιατρός και δεν επιτρέπεται η συνοδεία συγγενή. 

Χθες το βράδυ διασκέδαζε με παρέα στο «Πηγάδι»

Σε επικοινωνία του star.gr, με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του «Ράδιο Ένα» Βόλου, Ηλία Κουτσέρη,  μας είπε ότι ο ερμηνευτής ήταν ευδιάθετος χθες βράδυ και διασκέδαζε με την παρέα του στο χωριό «Πηγάδι» στον Πτελεό. Γύρω στις 22:00 αποχώρησε για το σπίτι, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς σήμερα θα ταξίδευε για Αθήνα. «Είχε ζωντάνια και ενεργητικότητα, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν» πρόσθεσε.

Η τελευταία του συναυλία ήταν με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο δημοτικό θέατρο Βόλου, ενώ για αύριο ήταν προγραμματισμένη η συναυλία στο Ηρώδειο, όπου θα τραγουδούσαν για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τι είχε πει για το πρόβλημα υγείας του

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα καρδιακό που πλέον το ξεπέρασα. Και ξέρεις, αυτό σου δημιουργεί κατάθλιψη εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα η δικιά μου τότε, ήταν μανιοκατάθλιψη. Δεν είναι το ίδιο. Με τη μανιοκατάθλιψη αισθάνεσαι ότι είναι κοντά ο θάνατοι Και αυτό σε τρομάζει. Το ξεπέρασα, έκανα και ό,τι έπρεπε να κάνω για την υγεία μου και το ξεπέρασα. Αλλά μήπως ελέγχεται η κατάθλιψη; Όλος ο κόσμος χάπια παίρνει. Οι περισσότερες μορφές κατάθλιψης έχουν αιτία. Αν κάτσεις και σκεφτείς λίγο, καταλαβαίνεις για ποιο λόγο υπάρχει. Αν δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα έξοδα του, τα χρέη του, παθαίνει κατάθλιψη...» είχε πει σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στο περιοδικό "ΕΓΩ".

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης, Σοφία Βάγκα, Χριστίνα Βεργιώτη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top