Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτές είναι οι απώλειες που τον στιγμάτισαν

«Η ζωή είναι σαν τοκογλύφος», είχε πει ο σπουδαίος τραγουδοποιός

Η ελληνική μουσική σκηνή είναι φτωχότερη από χθες, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Μαχαιρίτσας: Πήγε στον τάφο του πατέρα του μία ημέρα πριν πεθάνει

Λύγισε ο Σταρόβας: Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή για τον Μαχαιρίτσα

Πορτοκάλογλου-Παπακωνσταντίνου: Είπαν το δικό τους «αντίο» στον Μαχαιρίτσα

Κάνοντας ένα flashback στη ζωή του σπουδαίου τραγουδοποιού βλέπουμε ότι η ζωή του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει συνέντευξη το 2013 στην εκπομπή του ΡΙΚ «Τετ – Α – Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που συνάντησε. 

Έμεινε ορφανός από πατέρα σε μικρή ηλικία 

«Στη δουλειά μου είχα πολλές χαρές. Είμαι πολύ τυχερός. Στην προσωπική μου ζωή όμως είχα πολλές πίκρες», είπε πει και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 36 ετών, όταν εκείνος ήταν μόλις 12. «Δεν το λέω για να γίνω μελό, αλλά αυτό ήταν ένα τραγικό γεγονός».

Τα χτυπήματα της μοίρας δε σταμάτησαν εκεί, καθώς όταν άρχισε να χαίρεται με την επιτυχία που γνώριζαν τα τραγούδια του «Διδυμότειχο Blues» και «Ρίξε Κόκκινο στη Νύχτα», ακόμα ένας θάνατος ήρθε για να τον συγκλονίσει.

Έχασε τον αδελφό και τη μητέρα του 

Ο αγαπημένος του αδερφός είχε ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών. «Έχουν συμβεί διάφορα δυσάρεστα γεγονότα. Τον λάτρευα τον αδερφό μου, του είχα μεγάλη αδυναμία,γιατί ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Δε θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αν έβγαζα ένα βιβλίο, ίσως να είχε ενδιαφέρον. Δε θέλω ούτε να με μισούν, ούτε να με λυπούνται. Για πολλά χρόνια πέρασα δύσκολα. Η γυναίκα μου είχε μία κόρη από τον πρώτο της γάμο και σκοτώθηκε και εκείνη σε τροχαίο. Την αγαπούσα πολύ, γιατί ζούσε μαζί μου», είχε δηλώσει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «λύγισε» από τους θανάτους, αλλά κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Λίγο μετά τον τραγικό θάνατο του αδερφού του, πέθανε και η μητέρα του από εγκεφαλικό, ενώ εκείνη την περίοδο ο ξεχωριστός καλλιτέχνης οδηγήθηκε στο  χειρουργείο κάνοντας bypass.

Εκείνη την περίοδο ήταν που είπε και την εξής φράση: «Η ζωή είναι σαν τοκογλύφος» θέλοντας να εξηγήσει ότι ενώ τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, έρχονται ξαφνικά πολλές δυσκολίες.

Στην ίδια συνένετυξη αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αδυναμία που δεν ήταν άλλη από την κόρη του Μαρία – Κλάρα.  Συγκεκριμένα, είχε μιλήσει για τον δύσκολο τοκετό που είχε η σύζυγός του.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η αδυναμία στην κόρη του και το τραγούδι για εκείνη

«Και με την κόρη μου περάσαμε δύσκολα πολύ. Γεννήθηκε δύσκολα και λογικό είναι, γεννήθηκε δυο χρόνια μετά το άλλο παιδί και η γυναίκα μου ήταν σε κατάσταση… καταλαβαίνεις. Ταλαιπωρήθηκε με καισαρική», είχε πει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top