Πορτοκάλογλου-Παπακωνσταντίνου: Είπαν το δικό τους «αντίο» στον Μαχαιρίτσα

Σοκαρισμενοι οι φίλοι του από τον ξαφνικό χαμό του

Είναι η γενιά των τραγουδιστών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική τις τελευταίες δεκαετίες. Οι συνεργασίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχουν μείνει ανεξίτιλες...

Οι φίλοι του μεγάλου καλλιτέχνη τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media σοκαρισμένοι και βυθισμένοι στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του τα ξημερώματα της Δευτέρας έπειτα από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 63 ετών.

Ο καλός του φίλος, Νίκος Πορτοκάλογλου του είπε «αντίο» με ένα τραγούδι.

Μάλιστα, σήμερα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα έδιναν μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Ηρώδειο, η οποία ακυρώθηκε.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Ξύπνησε η γειτονιά από τις φωνές της κόρης του»

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από την τελευταία συναυλία που έδωσαν πριν τρεις μέρες μαζί στον Βόλο, με στίχους από το τραγούδι «Ψέματα».

«Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα,
ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο
Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα,
ένα αστείο χαζό, εγώ χωρίς εσένα...»

Και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο, ανεβάζοντας στο facebook το τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει μαζί “Να δεις τι σου έχω για μετά” και έγραψε «Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να έχεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top