Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Ξύπνησε η γειτονιά από τις φωνές της κόρης του»

Η Μαρία- Κλάρα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια

Tα ξημερώματα της Δευτέρας ξύπνησε η γειτονιά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο εξοχικό του στον Πτελεό Μαγνησίας από τις φωνές της κόρης του. 

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Ο γείτονας του μεγάλου καλλιτέχνη μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές που η Μαρία - Κλάρα βρήκε τον μεγάλο καλλιτέχνη νεκρό μέσα στο σπίτι.

Μαχαιρίτσας: H συγκινητική αφιέρωση στη σύζυγο και την κόρη του

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία, να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια, σώστε με! Εκείνη την στιγμή πεταχτήκαμε έξω με τη γυναίκα μου και τη βρήκαμε στον δρόμο! Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ο πατέρας μου δεν είναι καλά. Μετά από λίγο, βλέπω το κορίτσι να προσπαθεί να τον επαναφέρει. Πήγα κι εγώ από πάνω του να κάνω τεχνικές πάνω στο στήθος του. Βγήκανε κι οι γείτονες από τα άλλα σπίτια, προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει! Έφυγε άδικα. Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως.» είπε χαρακτηριστικά ο γείτονάς του.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «έφυγε» από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 63 ετών.

Η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 15:30, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook. Παράλληλα,  έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι δυο χρόνια πριν, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη θρησκεία και είχε αναφερθεί στη ζωή μετά τον θάνατο.

«Είμαι θρήσκος. Πιστεύω σε-έναν Θεό Πατέρα Παντοκράτορα. Πιστεύω πως- κάτι υπάρχει, πως δεν μπορεί η ζωή να είναι μόνον αυτή! Γιατί αν υπάρχει μόνον η ύλη, είναι μια τρομερή κουταμάρα, μια... αλητεία. Αν έχει δημιουργηθεί αύτη η ζωή από μια σύμπτωση για να καταλήγουμε ξανά ότι μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό, δεν έχει νόημα. Τότε, δυστυχώς, λυπάμαι που βρέθηκα σ' αυτή τη ζωή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top