Μαχαιρίτσας: Πήγε στον τάφο του πατέρα του μία ημέρα πριν πεθάνει

Ο θείος του μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου καλλιτέχνη

Συγκλονισμένος ο Νίκος Παπανικολάου, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, από τον ξαφνικό του θάνατο, μίλησε στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη σχέση με τον αγαπημένο του ανιψιό και για την τελευταία φορά που τον είδε.

Λύγισε ο Σταρόβας: Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή για τον Μαχαιρίτσα

«Ήταν απρόσμενο. Είχε έρθει στον Βόλο ο Λαυρέντης την Παρασκευή για τη συναυλία. Ήταν λατρευτός. Κουβεντιάσαμε στο τέλος της συναυλίας και μου είπε «αύριο θα έρθω και στο σπίτι σου να σας δω, γιατί έχω καιρό!». Τελικά ήρθε στο σπίτι, καθίσαμε, συζητήσαμε και μου είπε ότι άργησε, γιατί είχε περάσει από τον τάφο του πατέρα του. Φάγαμε μαζί, γελούσαμε, ήταν μια χαρά. Με αγαπούσε, με θεωρούσε δεύτερο πατέρα του. Όταν πέθανε ο πατέρας του ο Λαυρέντης ήταν 12 ετών. Η μητέρα του πωλούσε κοχύλια και τα καλοκαίρια ερχόταν συνέχεια στο σπίτι μας ο Λαυρέντης. Από μικρός πήγαινε ωδείο, έκανε πιάνο, κιθάρα και είχε μια τάση καλλιτεχνική». 

Η εξόδιος ακολουθία του μεγάλου καλλιτέχνη που «έφυγε» ύστερα από καρδιακό επεισόδιο θα γίνει την Τετάρτη στις 15:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top