Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η αδυναμία στην κόρη του και το τραγούδι για εκείνη

Ο ερχομός της Μαρίας - Κλάρας του άλλαξε τη ζωή

Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο αναπάντεχος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς γέμισε με θλίψη την ελληνική μουσική σκηνή στην οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Μαχαιρίτσας: H συγκινητική αφιέρωση στη σύζυγο και την κόρη του

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Φίλοι και συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός προσπαθούσε να απασχολεί τα ΜΜΕ, μέσω της δουλειάς του και κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης παντρεύτηκε 40 ετών και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης του, Μαρία – Κλάρα! Σήμερα, η Μαρία Κλάρα είναι 24 ετών σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία, όπου ζει μέχρι τώρα.

Όπως είναι φυσικό, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε αδυναμία στις γυναίκες της ζωής του, ενώ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» δεν είχε κρύψει τη μεγάλη αγάπη που είχε στην κόρη του.  «Είχα πει ότι θέλω να κάνω ένα σπιτικό, να βρω μια γυναίκα που να τη γουστάρω και να με γουστάρει, κάναμε ένα παιδί και αγωνίζομαι γι’ αυτούς. Αν υποθέσεις ότι η μισή μου ζωή είναι το τραγούδι, γιατί η άλλη μισή είναι η κόρη μου, δε θα μπορούσε να μην υπάρχει η αγάπη του κόσμου».

Δεν ήταν μάλιστα, λίγες οι φορές που είχε αφιερώσει διάφορα τραγούδια στη σύζυγό του και την κόρη τους. Ένα από αυτά ήταν το τραγούδι «τόσα χρόνια μία ανάσα». «Χρωστάω στη γυναίκα μου, στην κόρη μου. Τους το είπα κιόλας με το τραγούδι «τόσα χρόνια μια ανάσα». Αυτό λέει το τραγούδι αυτό. Είναι δύσκολο να πεις ευχαριστώ. Το «ευχαριστώ» δε λέγεται εύκολα».

Σε άλλη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Κάνω την τρέλα μου και χαίρομαι την κάθε μέρα που είμαι στα πράγματα. Όσο τραγουδάω ακόμα τα "Μάτια δίχως λογική", που το έγραψα για την κόρη μου, τη Μαρία-Κλάρα, είμαι ευτυχισμένος».

 

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι ήταν το «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το τραγούδι αυτό, ακούστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες το 2016, στην οποία συμμετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Μάλιστα, το video clip του τραγουδιού επιμελήθηκε η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, κόρη του τραγουδοποιού.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top