Άγριο έγκλημα στο Λασίθι: Βρέθηκε πτώμα σε άθλια κατάσταση σε παραλία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

η παραλία, όπου βρέθηκε το πτώμα

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία ενός 23χρονου Πακιστανού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο σε παραλία του Αλμυρού στο Λασίθι. 

Ο δράστης, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, φαίνεται ότι ήθελε να δώσει ένα «μάθημα» στο θύμα, πιθανόν για είδε ή άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε δείχνουν απίστευτη αγριότητα και μένος. 

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο δράστης διέλυσε το πίσω μέρος του κρανίου του 23χρονου με σφυρί και στη συνέχεια του έκοψε με μαχαίρι το λαρύγγι. Το πιο ανατριχιαστικό από όλα όμως είναι το γεγονός ότι ο δράστης, ενώ τον είχε αποτελειώσει, του έκοψε και τα αυτιά. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, εκτιμούν ότι ο δράστης είναι μόνο ένας και εξετάζουν όλους όσοι εργάστηκαν στον ίδιο χώρο με το θύμα τα τελευταία τρία χρόνια που ζούσε στην περιοχή. 

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει επίσης οι κλήσεις που δέχθηκε στο κινητό του λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί. 

Τα στοιχεία της υπόθεσης έχουν αποσταλεί επίσης στις αστυνομικές υπηρεσίες του Πακιστάν, ώστε να ενημερωθούν από αυτές για το αν είχε προηγούμενα με κάποιον στην πατρίδα του. 

Ο 23χρονος ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο και σύμφωνα με συμπατριώτες του ήταν εργατικός και φιλήσυχος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top