Τροχαίο Γλυφάδα: Αναζητούν το όχημα με το οποίο έκανε κόντρες η Corvette

Η αστυνομία ψάχνει και τη συνοδηγό του 40χρονου

Μπορεί ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Coevette που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα να παραδόθηκε, όμως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο της συνοδηγού, όσο και του αυτοκινήτου με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρες τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης.

Πατέρας Νάσου: «Με τα λόγια του σκοτώνει το παιδί μου δεύτερη φορά»

Τα ερωτήματα που παραμένουν ακόμα αναπάντητα πολλά. Ποια είναι η νεαρή συνοδηγός στη μαύρη Corvette; Ποιος είναι ο οδηγός του άλλου οχήματος, με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρα ο 40χρονος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα; Και τέλος ποιος είναι ο φίλος, ο οποίος φέρεται να ακολουθούσε το πολυτελές αυτοκίνητο και να… «μάζεψε» τον 40χρονο από το σημείο, ώστε να εξαφανιστεί έως ότου παρέλθει το αυτόφωρο;

Τροχαίο Βουλιαγμένη: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη της Corvette

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί του 1ου Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση του 40χρονου οδηγού της Corvette, αλλά και σε υλικό από βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το φρικτό δυστύχημα και σε καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. 

O 40χρονος οδηγός της Corvette

Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός της μοιραίας Corvette

Από αυτά προκύπτει πως ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος, που όπως αποδείχθηκε ήταν ανασφάλιστο, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. 

Κατέθεσε ο οδηγός της Corvette - «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα»

Η μαύρη Corvette χτύπησε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή και ο οδηγός της τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο να ψυχορραγεί, όπως επίσης και το αυτοκίνητό του. 

Όταν τελικά ο άτυχος Νάσος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ήταν πολύ αργά. 

Μοτοσικλετιστής- Βουλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νάσου

Ο 40χρονος παραδόθηκε την Κυριακή στην αστυνομία, αφού είχε παρέλθει το 48ωρο και ισχυρίστηκε πως εγκατέλειψε το σημείο το δυστυχήματος γιατί έπαθε σοκ και δεν ήξερε τι να κάνει. Μάλιστα αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του 25χρονου ο ίδιος και η συνοδηγός του φέρονται να τηλεφώνησαν σε φίλο τους, ο οποίος ακολουθούσε με δικό του αυτοκίνητο, ο οποίος και τους φυγάδευσε. 

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου ζητά την παραδειγματική του τιμωρία, τονίζοντας πως το παιδί του μπορεί και να ζούσε αν δεν το είχε εγκαταλείψει ο 40χρονος στην άσφαλτο. 

Πατέρας μοτοσικλετιστή: «Γιατί άφησε το παιδί μου; Μπορεί και να ζούσε»

Αυτό που έχει εξοργίσει την οικογένεια του νεαρού είναι η εγκληματική, όπως λένε συμπεριφορά του οδηγού της Corvette, ο οποίος προκάλεσε το δυστύχημα και μετά έτρεξε να κρυφτεί, αδιαφορώντας για την τύχη του 25χρονου. 

Υπάρχει επίσης δυσαρέσκεια και για τις αστοχίες της Τροχαίας, καθώς ενώ γνώριζε από την αρχή τα στοιχεία του οδηγού, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει έγκαιρα. Λόγω των αστοχιών αυτών μάλιστα δε θα διαπιστωθεί ποτέ αν ο 40χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top