Τροχαίο Βουλιαγμένη: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη της Corvette

Βρέθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο που σκότωσε τον 25χρονο

Ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία ως το όχημα που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας στη Γλυφαδα. 

Μοτοσικλετιστής- Βουλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νάσου

Σε εξέλιξη βρίσκονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που εγκατέλειψε τον άτυχο νεαρό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μέσω του αυτοκινήτου έχουν ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση και να «ρίξει φως» στην υπόθεση για το ποιος οδηγούσε το όχημα τη μοιραία νύχτα.

Πατέρας μοτοσικλετιστή: «Γιατί άφησε το παιδί μου; Μπορεί και να ζούσε»​​​​​​​

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου βρέθηκε στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία να δώσει λεπτομέρειες στην Τροχαία.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής του Νάσου άφησε το τρακαρισμένο αμάξι του στον τόπο της τραγωδίας κι εξαφανίστηκε.

Όταν το παλικάρι διακομίστηκε τελικά στο νοσοκομείο, ήταν πλέον πολύ αργά.

«Θέλουμε κάποιον μάρτυρα οπωσδήποτε, να μας πει τι έγινε. Μπορεί το παιδί και να ζούσε. Έτσι κατάλαβα στη Βούλα, εκεί που με φώναξαν», αναφέρει με απόγνωση ο πατέρας του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top