Μοτοσικλετιστής- Βουλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νάσου

Φίλοι 25χρονου: Να βρεθεί ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του νεαρού που σκοτώθηκε όταν ένας ασυνείδητος οδηγός τον  χτύπησε και τον εγκατέλειψε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πριν από τρεις μέρες. Ο πατέρας του κάνει έκκληση να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε το παλικάρι του.  

«Όποιος έχει δει , ό,τι γνωρίζει θέλω να βρω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου και το παράτησε» λέει ο πατέρας του Νάσου, Γιώργος Καρανίκας και προσθέτει: «Θέλω εκ μέρους του γιου μου να ζητήσει συγνώμη για τους φίλους του που τους στεναχώρησε άθελά του».

Πατέρας μοτοσικλετιστή: «Γιατί άφησε το παιδί μου; Μπορεί και να ζούσε»

Η φωνή του πατέρα βγαίνει μετά βίας. Έχει καταρρεύσει. Ο πόνος αβάσταχτος για τον άδικο χαμό του παλικαριού του, του Νάσου του, από τον ασυνείδητο οδηγό που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.  «Χτυπάς μία γάτα και γυρνάς να δεις αν ζει , όχι έναν άνθρωπο» λέει. 

Φίλοι Νάσου: Να βρεθεί ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Στο τελευταίο αντίο όλοι οι φίλοι του Νάσου ήταν εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η κοπέλα του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Τρέμει ολόκληρη. 

«Μου είχε πει ότι δε θα αργήσει και του είχα πει θα τον περιμένω , αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει. Βρείτε τον σας παρακαλώ, σας παρακαλώ , σας παρακαλώ» λέει η σύντροφός του με δάκρυα στα μάτια.

«Μιλήσαμε μισή ώρα πριν σκοτωθεί»

«Εγώ μίλησα μισή ώρα πριν το ατύχημα και μου είπε να τον περιμένω, έρχεται σπίτι μου. Είμαι ο παιδικός του φίλος, από τεσσάρων χρονών είμαστε μαζί . Δεν έχει περάσει μέρα να μην έχουμε μιλήσει και τώρα ένας δολοφόνος με αφήνει να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν» λέει ο παιδικός του φίλος.

Οι αρχές εξετάζουν αν το όχημα συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες όπως μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με μαρτυρίες η μαύρη  Κορβέτ χτύπησε πρώτα σε ένα αυτοκίνητο. Συνεχίζοντας τους ελιγμούς χτύπησε και δεύτερο όχημα. Ακολούθησε η σύγκρουση με τη μοτοσυκλέτα του άτυχου Νάσου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα 50 μέτρα μακριά. 

Στην τρελή του πορεία το μαύρο αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης καβάλησε το πεζοδρόμιο έξυσε το τοιχάκι και σταμάτησε σε απόσταση 50 μέτρων πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. 

Το ανώνυμο τηλεφώνημα και οι πληροφορίες

«Μας πήρε κάποιος ανώνυμα και μας είπε πως ερχόμενος από το Ribas, αυτός ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και περνούσε όλα τα κόκκινα» υποστήριξε οικογενειακός φίλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που εγκατέλειψε τον άτυχο νέο στην άσφαλτο είναι γύρω στα 35 με 40. Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν τα στοιχεία του, τα οποία βρήκαν μέσω του αυτοκινήτου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τον έχουν εντοπίσει για να τον συλλάβουν καθώς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top