Πατέρας μοτοσικλετιστή: «Γιατί άφησε το παιδί μου; Μπορεί και να ζούσε»

Τον χτύπησε, τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε

Ο πατέρας του νεαρού μοτοσυκλετιστή που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Τετάρτης, κάνει έκκληση για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε το παιδί του.

Ανάβυσσος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων- Νεκρός ο συνοδηγός του ενός ΙΧ

Ο ασυνείδητος οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που τραυμάτισε θανάσιμα και παράτησε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή, Νάσο Καρανίκα, είναι ακόμα άφαντος, και ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον πόνο και την οργή του.

«Γιατί άφησε το παιδί μου, το εγκατέλειψε κι έφυγε; Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου 25χρονου.

Τροχαίο στο Κιλκίς: Έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες από μετωπική σύγκρουση

Άφησε το αμάξι του και εξαφανίστηκε

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής του Νάσου άφησε το τρακαρισμένο αμάξι του στον τόπο της τραγωδίας κι εξαφανίστηκε.

Όταν το παλικάρι διακομίστηκε τελικά στο νοσοκομείο, ήταν πλέον πολύ αργά.

«Θέλουμε κάποιον μάρτυρα οπωσδήποτε, να μας πει τι έγινε. Μπορεί το παιδί και να ζούσε. Έτσι κατάλαβα στη Βούλα, εκεί που με φώναξαν», αναφέρει με απόγνωση ο πατέρας του.

Τροχαίο στον Σκαραμαγκά: Νεκρός ο ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές

Κόρινθος: 45χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Χθες το βράδυ ένας 45χρονος σκοτώθηκε σε  θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, κοντά στους Αγίους Θεοδώρους.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο προστατευτικό διάζωμα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, ώστε για το απεγκλωβισμό του οδηγού από τα συντρίμμια του οχήματος χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top