Κατέθεσε ο οδηγός της Corvette - «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα»

Πατέρας Νάσου: «Δε θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα»

Εμφανίστηκε στην αστυνομία αργά το απόγευμα του Σαββάτου μαζί τη δικηγόρο του ο οδηγός και κάτοχος της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο τον θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Τετάρτης και κατέθεσε: «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος».

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές στο ότι είχε σοκαριστεί την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρους του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Μοτοσικλετιστής- Βουλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Νάσου

«Δεν μπορώ να δώσω έναν χαρακτηρισμό για αυτόν τον απάνθρωπο, να αφήσει το παιδί μου στην άσφαλτο και να φύγει» είπε ο πατέρας του άτυχου Νάσου. 

Ποιος είναι ο οδηγός της μαύρης Corvette; 

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου είναι ένας 40χρονος, ο οποίος διατηρεί μεγάλη επιχείρηση αλλά και τουλάχιστον τρία πανάκριβα αυτοκίνητα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Μένει στα βόρεια προάστια με τις μαρτυρίες να λένε ότι μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος βρισκόταν και μια γυναίκα.

Πατέρας Νάσου: «Χτύπησε το τηλέφωνο και ο νους μας πήγε στο κακό»

Ο πατέρας του άτυχου παλικαριού περιέγραψε πώς έμαθε τα άσχημα νέα εκείνο το μοιραίο βράδυ. 

Τροχαίο Βουλιαγμένη: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη της Corvette

«Μας είπαν ότι υπήρχε ένα ατύχημα και να πάμε στο νοσοκομείο. Πάντα όταν χτύπαγε τηλέφωνο το βράδυ, ο νους μας πήγαινε εκεί... και όταν χτυπάει ένα τηλέφωνο εκείνη την ώρα δυστυχώς δεν είναι για καλό» είπε ο Γιώργος Καρανίκας.  

«Αυτά που προκάλεσε, δε νομίζω ότι η συγγνώμη θα φθάσει. Εάν έμενε εδώ μπορεί και να ήταν διαφορετικά. Τώρα δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα» συνέχισε.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο σαββατοκύριακου του Star

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top