Πάτρα: Έτσι έγινε το φονικό στο φανοποιείο στο Νέο Σούλι

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πάντα

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας δείχνει καρέ καρέ πώς έγινε το φονικό στο φανοποιείο 40χρονου στο Νέο Σούλι Πάτρας, όπου έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς ένας 41χρονος. 

Πάτρα:«Φοβόταν για τα παιδιά του» λέει ξάδελφος του κατηγορούμενου στο Star

Το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο φανοποιείο του αποτυπώνει ακριβώς τι έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου, κρατώντας καραμπίνα. 

Δολοφονία στην Πάτρα: «Με κυνηγούσε με το όπλο στον χώρο. Έπρεπε να αμυνθώ»

Το θύμα διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου. Προκάλεσε μάλιστα φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης. 

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και έφτασε στην επιχείρησή του, όπου δέχθηκε επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με την καραμπίνα και στη συνέχεια άρχισε να τον απειλεί με ένα κλαδευτήρι. 

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Νεκρός ένας άνδρας σε συνεργείο αυτοκινήτων

Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια. Πάνω στη συμπλοκή ο 40χρονος τράβηξε πιστόλι και ξεκίνησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Κάποια στιγμή όμως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πυροβόλησε και πέτυχε με μια σφαίρα το θύμα στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

Ο 40χρονος τέθηκε με απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top