Πάτρα:«Φοβόταν για τα παιδιά του» λέει ξάδελφος του κατηγορούμενου στο Star

Ο δράστης είχε μηνύσει 7 φορές το θύμα- Κανείς δεν πήρε μέτρα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Πάτρα, όπου ένας φανοποιός σκότωσε γείτονά του, αποκαλύπτει σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Συγγενικό πρόσωπο του δράστη μιλά αποκλειστικά στην Τασούλα Παπανικολάου για τις απειλές που δεχόταν από το θύμα.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 41χρονου που δολοφονήθηκε στο φανοποιείο

«Του έχει κάψει το αυτοκίνητο μία φορά, του έχει κάψει το μαγαζί δεύτερη φορά, τον πετροβόλησε άλλη μία φορά έξω από το μαγαζί. Μπροστά στις κάμερες τον πυροβόλησε τρίτη φορά στο μαγαζί, πήγε στο σπίτι του, έβαλε πρόκες στο μηχανάκι στα λάστιχα του. Πήγε μία σφαίρα -λογικά από καλάσνικοφ- μέσα σε ένα μπολ, την άφησε στο μαγαζί μπροστά και κάθε ημέρα τον απειλούσε» λέει ξάδελφος του κατηγορούμενου και προσθέτει:

«Φοβόταν μετά για τα παιδιά του, όταν σου αφήνει κάποιος σφαίρα από καλάνσικοφ στο μαγαζί σου σε πυροβολεί, σε καίει, πηγαίνεις στον εισαγγελέα, πηγαίνεις στην αστυνομία».

Δολοφονία στην Πάτρα: «Με κυνηγούσε με το όπλο στον χώρο. Έπρεπε να αμυνθώ»

Ο δράστης είχε μηνύσει 7 φορές το θύμα- Κανείς δεν πήρε μέτρα

«Για όλα αυτά που έχουν γίνει, ο κατηγορούμενος πήγε με το γράμμα του νόμου δηλαδή πήγε σε εισαγγελέα, στην αστυνομία, έχει κάνει επτά μηνύσεις το παλικάρι. Και δε γίνεται ούτε ένα αυτόφωρο, ούτε μία σύλληψη τουλάχιστον σε αυτόν τον  άνθρωπο, για να δουν αν είναι στα καλά του, αν κινδυνεύει κάποιος» σημειώνει το συγγενικό πρόσωπο του κατηγορούμενου, ο οποίος επισημαίνει ότι ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει σε καμία περίπτωση.

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Νεκρός ένας άνδρας σε συνεργείο αυτοκινήτων

«Δεν ήξερε ότι τον σκότωσε  “Ποιον σκότωσε”, λέει, “αφού έφυγε τρέχοντας” και μετά λέει «Πω τι έκανα; τα παιδιά μου!”. Ένας άνθρωπος οικογενειάρχης να είναι μέσα στο σπίτι του, να κινδυνεύει και η πολιτεία να μην παίρνει κανένα μέτρο» καταλήγει ο ξάδελφος του δράστη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένας 40χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/2/2020 στο Νέο Σούλι Πάτρας, σε συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί συγχωριανός του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, κρατώντας μια καραμπίνα και μαχαίρι, έκοψε το συρματόπλεγμα του συνεργείου και μπήκε μέσα. Ο ιδιοκτήτης ακούγοντας τον συναγερμό βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί. 

Εκεί αντίκρισε τον 40χρονο με τον οποίο άρχισε να καβγαδίζει. Οι δυο τους μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια και πάνω στην πάλη, έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα νε πέσει νεκρό το θύμα. 

Δράστης και θύμα εδώ και πολύ καιρό είχαν προσωπικές διαφορές. Η κατάσταση για τον ιδιοκτήτη του συνεργείου είχε γίνει ανυπόφορη και είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να επιβληθούν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του θύματος, απαγορεύοντάς του να πλησιάζει τον δράστη. Εκείνος όμως δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να έχει την τραγική αυτή κατάληξη. 

Πριν από μερικούς μήνες είχε εκδηλωθεί φωτιά στο συνεργείο αυτοκινήτων και είχαν καεί κάποια αυτοκίνητα, ενώ είχαν γίνει καταγγελίες για εμπρησμό. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top