Ξεσπά η μητέρα του άτυχου πολίστα: «Δεν έδειξε την παραμικρή λύπηση»

Τρεις μήνες πέρασαν από το μοιραίο περιστατικό

Αγωγή εναντίον του άντρα που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή, θα καταθέσει η οικογένεια του. Η μητέρα του με δάκρυα στα ματιά, μιλά στην Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ζητά να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που της στέρησε το παιδί της.

Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου πολίστα:Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του

Σήμερα κλείνουν ακριβώς τρεις μήνες από την ημέρα του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Αδαμάντιο, μόλις στα 21 του χρόνια.

Η μητέρα του ξεσπά για τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι προκάλεσε το θάνατο του παιδιού της σε ένα τροχαίο που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του Αδαμάντιου Μαντή

«Για μένα δεν ήταν αμέλεια. Αντί να πηγαίνεις ήρεμα σε έναν δρόμο με όριο 40 χλμ. να πηγαίνεις με πάνω από 100 τότε για μένα έχεις βγει έξω να σκοτώσεις κόσμο», δηλώνει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Συγκινεί η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: «Δε θέλω να αλλάξω τα σεντόνια του»

Η μητέρα του άτυχου πολίστα μετράει ακόμα τις πληγές της και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο άδικα χάθηκε το παιδί της. Μεταξύ άλλων, δηλώνει στην κάμερα του Star ότι η κόρη της και αδερφή του Αδαμάντιου, έχει ζητήσει να πληρώσει αυτός που σκότωσε το παιδί της. Μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά ότι ό,τι ηθικό και υλικό δικαιούται ο Αδαμάντιος θα το πάρει.

Θρήνος για τον 21χρονο πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή - Ο προπονητής του στο Star

Η οικογένεια περιμένει το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου πολίστα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top