Συγκινεί η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: «Δε θέλω να αλλάξω τα σεντόνια του»

«Το παιδί μου έφυγε άδικα»

Με τρεμάμενη φωνή, υγρά μάτια και φωνή που σπάει η μητέρα του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή άνοιξε την πόρτα του δωματίου του γιου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα μετά από τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. 

«Μου λείπει το παιδί μου, έφυγε άδικα… Να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό που έγινε στο παιδί μου. Είμαι πολύ τυχερή που είχα παιδί μου τον Αδαμάντιο», είπε στην εκπομπή «Μαζί σου», ξεσπώντας σε κλάματα. 

Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: «Ελπίζω να έγινε άγγελος. Ήταν όμορφος μέσα του»

Δείχνει στην κάμερα φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στην εθνική εφήβων. Κρατάει τη σημαία του Ναυτικού Ομίλου Χίου, όπου έπαιζε ο διεθνής τερματοφύλακας, το μαγιό του. 

Θρήνος για τον 21χρονο πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή - Ο προπονητής του στο Star

Όλα στο δωμάτιό του είναι ανέγγιχτα. Όπως λέει δε θέλει να αλλάξει καν τα σεντόνια του. 

«Δε θα τα αλλάξω γιατί έχουν τη μυρωδιά του. Δεν ξέρω πώς σας ακούγεται αυτό, αλλά δεν μπορώ να τα αλλάξω», είπε η μητέρα του. 

Προσπαθεί να φανεί δυνατή, προσπαθεί να αντέξει για χάρη της κόρης της που έχει μείνει πίσω, όμως δεν αντέχει και «σπάει». 

«Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Δεν ξέρω πώς να φανώ δυνατή», λέει κλαίγοντας. 

Ο Αδαμάντιος Μαντής, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Επέστρεφε με έναν φίλο του στο σπίτι, όταν άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο. Σταμάτησαν με αναμμένα τα αλάρμ και βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει. 

Πόρισμα - σοκ του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Μαντή

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και παρέσυρε τον 21χρονο πολίστα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε πως αιτία θανάτου ήταν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ο αθλητής από την πτώση του πάνω στο σιδερένιο κιγκλίδωμα του δρόμου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top