Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου πολίστα:Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του

Η οικογένεια του Αδαμάντιου Μαντή περιμένει το πόρισμα για το τροχαίο

Το πόρισμα για το τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, που στοίχισε τη ζωή στον πολιστα Αδαμάντιο Μαντή περιμένει η οικογένεια του.

Η μητέρα του συγκλονίζει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star και την Τασούλα Παπανικολάου .

«Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του αγκαλιά»

Για τη μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή ο χρόνος σταματησε στις 3 Νοεμβρίου.

Ήταν 00.05 όταν το παιδί της σταμάτησε μαζί με το φίλο του στο δρόμο, για να δουν εάν είχε βλάβη το αυτοκίνητό τους.  Ένα άλλο όχημα με οδηγό έναν 53χρονο έπεσε με δύναμη πάνω τους και ο Αδαμάντιος επεσε νεκρός

Πόρισμα - σοκ του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Μαντή

Για τη μητέρα του αυτές οι γιορτές ήταν τα πρώτες χωρίς το παιδί της. «Ήτανε δύσκολες γιατί σκεφτόμουνα και έβλεπα φωτογραφίες από τις περυσινές γιορτές, ότι ήμουν με τον Αδαμάντιο. Το παιδί μου ήταν, δεν ήταν το γατί μου», δηλώνει η Κατερίνα Μαντή.

«Την ώρα που άλλαζε ο χρόνος, είχα μία φωτογραφία του μέσα στην τσάντα μου. Την άνοιξα,  τη φίλησα και του είπα “θα έδινα όλα τα χρόνια που έχω ζήσει μέχρι τώρα, να ήσουν εδώ να μου κάνεις μία αγκαλιά”. Έχουμε βυθιστεί στο πένθος εκεί που δεν υπήρχε λόγος», λέει με πόνο ψυχής.

Οι πραγματογνώμονες, που έχει ορίσει η Τροχαία Πειραιά, δεν έχουν ολοκληρώσει το πόρισμα για το πως έχασε το ζωή του ο άτυχος πολίστας. Η οικογένειά του ζητά δικαίωση, να δοθεί μία απάντηση γιατί χάθηκε το παλικάρι τους.

Η κυρία Μαντή κάθε φορά που ακούει ότι χάνονται νεαρά παιδιά σε τροχαία δυστυχήματα  συγκλονίζεται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top