Ζεφύρι: Νέα στοιχεία για το χαστούκι του αστυνομικού στον 12χρονο

Αποκαλυπτικοί διάλογοι – «Δεν τον έβρισε το παιδί»

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αποκαλυπτικοί διάλογοι έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το περιστατικό με το χαστούκι αστυνομικού σε 12χρονο αγόρι στο Ζεφύρι.

«Που πάτε ρε γυφτάκια, πού μένετε;» φέρεται να ρώτησε ο αστυνομικός. Ο 12χρονος έδειξε το σπίτι του και τότε ο ειδικός φρουρός τον χτύπησε δύο φορές. Εκείνη τη στιγμή ο άλλος ανήλικος φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει. Τότε ο ειδικός φρουρός φέρεται να του είπε: «Έλα εδώ ρε κ..λογυφτα».

Αυτά φέρεται να ειπώθηκαν τη στιγμή που ο αστυνομικός σήκωσε το χέρι του και χτύπησε το 12χρονο αγόρι στην οδό Αγίου Φανουρίου στο Ζεφύρι, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το «Πρώτο θέμα».

Αστυνομικός- Ζεφύρι: «Με έβρισε χυδαία και με έφτυσε»

«Με έβρισε χυδαία ο ανήλικος»

Ο αστυνομικός μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είχε δηλώσει : 

«Έχω αποδεχθεί την πράξη μου. O ανήλικος με έβριζε χυδαία, τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου και κυρίως έβριζε την Ελληνική Αστυνομία. Επιπροσθέτως, ο ανήλικος, με έφτυσε κατά πρόσωπο».

Ζεφύρι: Παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα ο αστυνομικός που χτύπησε τον 11χρονο

Οικογένεια 12χρονου: «Το παιδί δεν τον έβρισε»

Ο μικρός Αλέξης ο οποίος προσπαθεί να αναρρώσει, μέσω της οικογένειας του  δίνει άλλη εκδοχή για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο.

«Μέσα σε δευτερόλεπτα τι να έχει πει το παιδί. Τόσα πολλά πράγματα; Μπαίνουν οι ΔΙΑΣ στο στενό και τους λέει “ελάτε εδώ” και σε δευτερόλεπτα τρώσει ένα μπουκέτο. Όχι ένα μπουκέτο, δύο έφαγε».

12χρονος στο Star: «Μου έριξε σφαλιάρα εδώ δυνατή. Δεν του είπα τίποτα»

Αστυνομικοί: «Δεν είδαμε τίποτα»

Κανείς από τους 3 συναδέλφους του αστυνομικού δεν είδε αυτήν την πράξη παρά το γεγονός ότι  όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο βρίσκονται ακριβώς δίπλα του. Οι ίδιοι δηλώνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:Από την πρώτη στιγμή θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Ουδεμία σχέση έχουμε με το περιστατικό βίας κατά του ανηλίκου, το οποίο από πλευράς μας είναι απολύτως καταδικαστέο.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χτυπά 12χρονο αγόρι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top