11χρονος στο Star: «Μου έριξε σφαλιάρα εδώ δυνατή. Δεν του είπα τίποτα»

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν αστυνομικό να χαστουκίζει παιδί στο Ζεφύρι, την ώρα που έκανε περιπολία με συναδέλφους του.

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χτυπά 11χρονο αγόρι

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο ανήλικος με τον πατέρα του, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

«Μου έριξε σφαλιάρα εδώ δυνατή. Δεν του είπα τίποτα, μετά του δείχνω με το χέρι μου "εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα λέω και μου έριξε και μπουνιά» είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 11χρονος που δέχτηκε την επίθεση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο μικρός μαζί με ένα ακόμη άτομο περπατάνε σε ένα μικρό στενό κατευθυνόμενοι προς συγγενικό τους σπίτι. Εκείνη τη στιγμή, φτάνουν δύο μοτοσυκλέτες με τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγεγραμμένο σήμα του κέντρου Άμεσης Δράσης ότι δύο άγνωστα άτομα επιχειρούσαν να παραβιάσουν ένα αυτοκίνητο.

«Μας φωνάζουν "για έλα εδώ λίγο μου λένε και μου λένε τι έκανες γιατί κλέβεις και εγώ χωρίς να κλέψω. Και με χτύπησε» είπε ο 11χρονος.

«Σταματάει κάπου εκεί και τους φωνάζει στα παιδιά. Και γυρνάνε τα παιδιά από εκεί και έρχονται. Στρίψανε από εκεί μέσα και τους πιάσανε εδώ ακριβώς. Κατεβαίνει ο ένας σαν να τον ψάχνει λίγο τον μικρό» είπε ο παππούς του ανήλικου αγοριού.

«Χτυπάει το παιδί μου στη μούρη, του τραβάει την μπλούζα, του χτυπάει και μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου πιάνει το πρόσωπό του μέσα στα αίματα» είπε η μητέρα του παιδιού.

Στο σημείο έφτασε ένα λευκό αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί ανεβαίνουν στις μοτοσυκλέτες και απομακρύνονται. «Τον έσωσε ένα αμάξι που έφτασε δω» υποστήριξε ο παππούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υποστηρίζει οτι δέχθηκε φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top