Εξαφάνιση Νικόλα: Σε πόλη της Δανίας το τελευταίο στίγμα

«Στο διαδίκτυο, εκεί πιστεύω ότι έγινε όλο το θέμα»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της εξαφάνισης του Νικόλα Θεοδωρίδη. Πλέον οι έρευνες της οικογένειας στρέφονται σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, καθώς το τελευταίο στίγμα του νεαρού εντοπίστηκε σε πόλη της Δανίας, όπου λειτουργούν κοινόβια νέων.

Τα ίχνη του 20χρονου Νικόλα έχουν χαθεί εδώ και ενάμισι μήνα. Ο πατέρας του πιστεύει πως, μέσω μιας καλοστημένης διαδικτυακής παγίδας, ο γιός του έπεσε «στα δίχτυα» επιτήδειων που προσηλυτίζουν νέους.  

Εξαφάνιση 20χρονου: Σε κοινόβιο στη Δανία στρέφονται οι έρευνες

«Ο Νίκος αποκλείεται να έχει σκεφτεί όλα αυτά μόνος του, σε καμία περίπτωση, υπήρχε  συγκεκριμένος σχεδιασμός. Μπορούμε να πούμε ότι πήγε στο στόμα του λύκου με τα πόδια του, δηλαδή κάτι του τάξανε και πήγε με τη θέλησή τους, αυτό που του τάξανε δεν ήταν αυτό που περίμενε ο ίδιος» είπε ο πατέρας του 20χρονου. 

Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια

Τα ίχνη του Νικόλα χάνονται στη Δανία, όπου ανθούν δεκάδες κοινοβιακές μονάδες.

Λίγα χιλιομετρα έξω από την Κοπεγχάγη, στο Ροσγκίλντε και το Σκίμπι, πιο μακριά στην Οντένσε , ή βορειότερα στο Άαλμποργκ, όπου μάλιστα εθεάθη για τελευταία φορά, υπάρχουν πολυμελείς σέxτες, οι οποίες ζουν με βάση την αρχή της αυτοδιαχείρισης. Ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια εστιάζει στις παραθρησκευτικές οργανώσεις.

«Έξω απο το Άαλμποργκ υπάρχει μια παραθρησκευτική οργάνωση όπου ζουν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία κατά κάποιο τρόπο είναι εγκλωβισμένα. Έχουν παιδιά, τα οποία εργάζονται πάρα πολλές ώρες την ημέρα, στην ουσία τους εκμεταλλεύονται» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης. 

Ο πατέρας του Νικόλα φοβάται πως το μυστικό της εξαφάνισής του, κρύβεται στα chat rooms του δημοφιλούς διαδικτιακού παιχνιδιού,  το οποίο ο γιος του έπαιζε καθημερινά.

«Στο διαδίκτυο, εκεί πιστεύω ότι έγινε όλο το θέμα, έπαιζε αρκετές ώρες υπολογιστή. Όχι ότι φταίει το παιχνίδι, αλλά εισχωρούνε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κάποιοι οι οποίοι μπορούν να κάνουνε κακό στα παιδιά μας» δήλωσε ο ίδιος.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τoυ Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top