Εκπαίδευση: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για 5.250 προσλήψεις

Ποιες είναι οι καταλυτικές ημερομηνίες

Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο

Αρχίζει από αύριο, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, η διαδικασία με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι 5.250 μόνιμοι διορισμοί δασκάλων και καθηγητών στη Γενική Εκπαίδευση, για την στελέχωση σχολείων από την ερχόμενη σχολική χρονιά (2020-21).

Αρχίζει η ενισχυτική διδασκαλία στα γυμνάσια

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από αύριο να καταθέτουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών την 12η Φεβρουαρίου 2020 για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και την 4η Μαρτίου για τη Δευτεροβάθμια.

Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που είναι κοινές σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, εφόσον επιθυμούν να κάνουν αίτηση και για τις δύο βαθμίδες, θα πρέπει να έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 12/2/2020.

Έρχεται νέο νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια!

Επισημαίνεται, ότι η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του www.asep.gr. Για την προκήρυξη που αφορά στην Πρωτοβάθμια, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2020 (ώρα 14:00), ενώ όσον αφορά στην Δευτεροβάθμια, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 5 Φεβρουαρίου 2020 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020 (ώρα 14:00).

Θεοδωρικάκος: Έρχονται 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο και 8.000 στους ΟΤΑ

Υποβολή δικαιολογητικών

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας στους αξιολογικούς πίνακες Γενικής Εκπαίδευσης, χρειάζεται η υποβολή δικαιολογητικών, με τα οποία αποδεικνύονται τα γενικά και τα απαιτούμενα προσόντα και κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ήδη ηλεκτρονικό φάκελο, καλούνται να επιβεβαιώσουν ότι τα στοιχεία τους είναι καταχωρημένα, ενημερωμένα και επικυρωμένα.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική έντυπη αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών, στην οποία θα καταγράψουν τα ήδη καταχωρημένα και επικυρωμένα στοιχεία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top