Μεταξουργείο: Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά του νεκρού ζευγαριού

Βρήκαν τους γονείς τους αναίσθητους το πρωί που ξύπνησαν

Νεκρός από αναθυμιάσεις του λέβητα είχε βρεθεί κι ένας 63χρονος στον Διόνυσο δέκα ημέρες πριν 

Νεκροί βρέθηκαν το πρωί μέσα στο σπίτι τους στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο ένας άνδρας και μια γυναίκα. 

Το ζευγάρι, Πακιστανικής καταγωγής, 55 ετών ο άνδρας και 42 ετών η γυναίκα, εντόπισαν νεκρό τα παιδιά τους, ηλικίας 8, 12 και 17 ετών που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι και είναι καλά στην υγεία τους.

Τα τρία παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δέχονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους. Η οικογένεια έμενε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε κατάστημα με ρούχα στην Ομόνοια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άτυχοι γονείς είχαν μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους μια σόμπα υγραερίου και γι' αυτό η αστυνομία εκτιμά ότι ο θάνατός τους προήλθε από διαρροή στη συγκεκριμένη σόμπα. Παρόμοιο θερμαντικό σώμα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιό τους, αλλά δεν έπαθαν κάτι κακό.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν παιδιά ξύπνησαν και βρήκαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Κάηκε 7χρονο κοριτσάκι μέσα στο σπίτι του

Είναι ο τέταρτος θάνατος μέσα σε ένα 24ωρο, ανθρώπων που προσπαθούν να ζεσταθούν από το κρύο. Χθες το βράδυ στην Κομοτηνή, ένα κοριτσάκι επτά ετών έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά, που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα, όπως επίσης κι ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Ηλεία. 

Κέρκυρα: Γυναίκα πέθανε από το κρύο - Την εντόπισαν οι γείτονες

Επίσης νεκρή από το κρύο βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι της και μια 63χρονη στην Κέρκυρα, ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις από τον λέβητα του σπιτιού του ένας άνδρας στον Διόνυσο. 

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του ζευγαριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top