Θεσσαλονίκη:Αυτός είναι ο 28χρονος οπαδός που πέθανε μετά από άγρια επίθεση

Τρεις συλλήψεις – Τον χτύπησαν και πέρασε αυτοκίνητο από πάνω του

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης 

Τραγικό τέλος είχε ένας 28χρονος οπαδός από τη Βουλγαρία, ο οποίος είχε πάει μαζί με άλλους εννέα φίλους και ομοεθνείς του να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. 

Σύμφωνα με το thestival, ο νεαρός άνδρας και οι φίλοι του, όλοι τους οπαδοί της Botev Plovdiv, καθόντουσαν σε καφετέρια της περιοχής, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, φορώντας καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη. Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της βουλγάρικης Botev διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Aίματα στην άσφαλτο, στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο νεαρός οπαδός.Φωτογραφία: Γιώργος Κωνσταντινίδης/Eurokinissi

Τότε ήταν που συνέβη το κακό. Μία ομάδα 20 κουκουλοφόρων, κρατώντας σιδερολοστούς επιτέθηκε στην παρέα των εννέα νεαρών από τη Βουλγαρία.

Ο 28χρονος επιχείρησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Οι άγνωστοι δράστες τον πρόλαβαν και τον χτύπησαν δίχως έλεος, παρατώντας τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.Μία διερχόμενη οδηγός που δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, πέρασε πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού με το όχημά της.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 28χρονος οπαδός υπέκυψε στα τραύματά του. Μαζί του μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο δύο ακόμη οπαδοί της Botev και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. 

Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 28χρονος.Φωτογραφία: Γιώργος Κωνσταντινίδης/Eurokinissi

Τρεις συλλήψεις για το αιματηρό περιστατικό

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές σχετικά με τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για συμμετοχή στη συμπλοκή έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, 24 και 26 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία προέβη και στη σύλληψη μιας 26χρονης γυναίκας, η οποία δεν σχετίζεται με τη συμπλοκή, αλλά φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε τον 28χρονο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. 

Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου οπαδού

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Botev Plovdiv.

Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη». Εκατοντάδες οπαδοί άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση. Τα περισσότερα είναι ευχές για την ψυχή του αδικοχαμένου νεαρού. Πολλά σχόλια ζητούν την τιμωρία των δραστών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top