Τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά: Ξαδέλφια 20 και 21 ετών οι δύο νεκροί

Σε σοβαρή κατάσταση ένα ακόμα άτομο μετά τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ, περίπου στις 22:00 η ώρα στην οδό Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά, μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στα οποία επέβαιναν συνολικά 8 άτομα (4 άτομα στο ένα Ι.Χ και 4 άτομα στο άλλο).

Αποτέλεσμα ήταν δύο νεαρά παιδιά να χάσουν τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες ανάμεσά τους και οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας εξ΄αυτών νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν ξαδέλφια 20 και 21 ετών αντίστοιχα.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο οχήματα κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το άλλο Ι.Χ.

Από το ένα όχημα βγήκαν τραυματισμένα τέσσερα παιδιά, και από το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους, ένα ακόμη τραυματίστηκε βαρύτατα και το τέταρτο άτομο, οδηγός του οχήματος κατά πληροφορίες, ελαφρύτερα.

Η εικόνα του διαλυμένου αυτοκινήτου μετά τη σφοδρή σύγκρουση σοκάρει 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Για τον λόγο αυτό χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής. Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο του δυστυχήματος επιχείρησαν συνολικά 3 οχήματα με 10 πυροσβέστες.

Αρχικά ανέσυραν νεκρό τον συνοδηγό στο ένα από τα δύο οχήματα, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του και άλλο ένα άτομο, ανεβάζοντας στους δύο τον αριθμό των νεκρών του θανατηφόρου τροχαίου.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα κάνει το Α' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top