Δολοφονία βιολόγου: Ζητά την επιμέλεια των παιδιών η σύζυγος του δράστη

«Άλλαξε η ζωή μας» λέει αποκλειστικά στο STAR

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της βιολόγου στην Κρήτη , καθώς η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη ζητά την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Μιλώντας αποκλειστικά για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου δηλώνει ότι από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα έχει αλλάξει η ζωή η δική της και των δυο μωρών της, 3 και 1,5 έτους.

«Τώρα είμαι στα παιδιά… Να μεγαλώσω τα παιδιά μου… Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών. Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτα άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί», δηλώνει.

Ανατροπή στην υπόθεση της βιολόγου: Δε βρέθηκε DNA που να «δείχνει» βιασμό

Η σύζυγος του 28χρονου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν τον περασμένο Αύγουστο έμαθε ότι ο άντρας της, ο πατέρας των παιδιών της, κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της αμερικανίδας βιολόγου.

«Δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή», εξομολογείται.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί  από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη. Να αναλάβει τις ευθύνες του», σημειώνει.

«Την επιμέλεια πρέπει να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά», δηλώνει ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της συζύγου του 28χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top