Τροχαίο Βούλα: Θρήνος για την 19χρονη Σία

Τι λέει αποκλειστικά στο Star η γιαγιά της

Βαρύ το πένθος στην Κερατέα , για τον χαμό της άτυχης Σίας, το νεαρό κορίτσι που έχασε τη ζωή του όταν το όχημα, το οποίο οδηγούσε φίλη της, εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρα στη Βούλα. 

Τραγικό τροχαίο στη Βούλα: Νεκρή μια 19χρονη – Χαροπαλεύει η φίλη της

Η όμορφη Σία βγήκε μια βόλτα το Σάββατο το βράδυ με τη φίλη της και δεν γύρισε ποτέ σπίτι της. Ταξίδεψε μια για πάντα για την γειτονιά των αγγέλων, γεμίζοντας με θλίψη τους δικούς της ανθρώπους που την περίμεναν να περάσουν μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες.

«Μόλις ερχότανε, στεκότανε στην πόρτα εκεί , “γιαγιά μου ήρθα”, μου έλεγε. Δεν κοιμόμουνα μέχρι να έρθει. Τώρα ποιον περιμένω να έρθει ; Ποιον περιμένω να έρθει; Ποιόν; Δεν έχω να πω λόγια κοπέλα μου», λέει με λυγμούς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Κατερίνα Ρίστα η γιαγιά της άτυχης κοπέλας.  

Κοιτά στο κενό και με όση δύναμη της έχει απομείνει φέρνει στη μνήμη της την 19χρονη Σία. Περίμενε πως και πως να γυρίσει, να την αγκαλιάσει αφού πάντα τα Χριστούγεννα τα περνούσαν μαζί.

«Ήταν ένα όμορφο κορίτσι, ένας θησαυρός. Για εμάς μόνο αυτή ήτανε. Θησαυρός. Πώς έγινε;», αναρωτιέται. 

Όλα έγιναν στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 25χρονη φίλη της Σίας,  κινούνταν στη Λεωφόρο Καραμανλή με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη. Ξαφνικά, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας , το όχημα  εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα. Η 19χρονη, η οποία καθόταν στην  θέση του συνοδηγού, έσβησε ακαριαία, ενώ η φίλη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

«Σπάει» καρδιές ο αδελφός της 19χρονης

Συγκινητικά είναι και τα λόγια του αδερφού της 19χρονης, ο οποίος την αποχαιρέτησε μέσω Facebook.

«Καλό παράδεισο, αδερφούλα μου», έγραψε, ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι γονείς της 25χρονης κοπέλας που χαροπαλεύει και δίνει μάχη για τη ζωή της. 

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top