Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Μαρίνας – Την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο»

Ντυμένη νυφούλα, συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία την 26χρονη Μαρίνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, λίγους μήνες πριν παντρευτεί. 

Έχασε τη ζωή της 26χρονη μετά από τροχαίο- Θα παντρευόταν το καλοκαίρι

Η όμορφη Μαρίνα με τα τεράστια καστανά μάτια είχε όνειρα για τη ζωή. Σε ένα μήνα θα έπαιρνε το πτυχίο της και το καλοκαίρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μόνο που δεν πρόλαβε. Ο θάνατος της είχε στήσει καρτέρι στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας - Αγίας Μαρίνας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της. 

Στο τελευταίο «αντίο», στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ιεράπετρα, νύφη τη στόλισαν οι γονείς της. Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτισαν με ένα «γιατί», γιατί να χαθεί τόσο νέα και τόσο άδικα.  

Σκοτώθηκε πεντακόσια μέτρα από το σπίτι της

Η όμορφη Μαρίνα αμέσως μετά τη δουλειά της σε καφετέρια της περιοχής βγήκε με τις φίλες της. Η διασκέδασή τους κράτησε μέχρι το πρωί. Λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, της τηλεφώνησε ο αρραβωνιαστικός της. Τη ρώτησε εάν ήθελε να περάσει να την πάρει, εκείνη του είπε ότι ήταν καλά. Μπήκε στο αυτοκίνητο της και πεντακόσια μέτρα από το σπίτι της, άγνωστο πώς, έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού. 

Διασώστες απεγκλώβισαν τη μελαχρινή κοπέλα από τις τσακισμένες λαμαρίνες του ασημί αυτοκινήτου. 

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών , χωρίς τις αισθήσεις της. Οι γιατροί έπεσαν από πάνω της, όμως, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top