Συζυγοκτονία Κρήτη: Την είχε χτυπήσει όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους

«Η Αδαμαντία του ζήτησε διαζύγιο κι εκείνος την πυροβόλησε με δυο σφαίρες»

Ξεσπά ο πατέρας της  Αδαμαντίας, της 33χρονης που έχασε τη ζωή της όταν την πυροβόλησε ο 54χρονος σύζυγός της στο Ηράκλειο της Κρήτης, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Κρήτη: Ο 54χρονος είχε βάλει κοριό στο αμάξι της συζύγου του

Με όσο κουράγιο του έχει απομείνει περιγράφει τα όσα ζούσε η κόρη του στα χέρια του άντρας της. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος είχε χτυπήσει την κοπέλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα το παιδί να γεννηθεί με προβλήματα.

«Δεν έχει κανένας δικαίωμα να αφαιρεί αλλουνού ζωή , εκείνο που με πλήγωσε πολύ είναι ο τρόμος που αντίκρυσε το παιδί μου την ώρα που το σκότωσε αυτός ο άνθρωπος» λέει ο πατέρας της 33χρονης, Γιάννης Αντύπας στο Patrastv.

Συζυγοκτονία Κρήτη: O 54χρονος υποστηρίζει πως η γυναίκα του τον απατούσε

Η φωνή του σπάει και τα μάτια του δακρυσμένα κοιτούν στο κενό. Ο πατέρας της άτυχης Αδαμαντίας λυγίζει και τα βάζει με τον εαυτό του που δεν ήταν εκεί να προστατέψει το παιδί του, όπως έκανε πριν δυο χρόνια. Τότε που η 33χρονη επέστρεψε στο πατρικό της στην Πάτρα, μετά τους αγριους ξυλοδαρμούς που δεχόταν από τον σύζυγό της.

Το παιδί μου δεν άντεχε άλλο τους ξυλοδαρμούς

«Η κόρη μου δεν άντεχε άλλο τους ξυλοδαρμούς. Είχαμε πάρει το παιδί μας δυο χρόνια. Το είχαμε εδώ. Ήρθε μετανιωμένος πικραμένος, πιστέψαμε όσα μας έλεγε. Το παιδί μας συνέχισε να τρώει ξύλο δίχως να μας λέει τίποτα»

Ο κύριος Γιάννης μάλιστα αποκαλύπτει στο patras tv , ότι ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος δε σεβάστηκε ούτε τη στιγμή που η κόρη του είχε στα σπλάχνα της το παιδί τους.

Την είχε χτυπήσει όταν ήταν έγκυος τριών μηνών στο παιδί τους

«Τόσο εγωιστής … Τι ήταν κτήμα του; H κόρη μου τον είχε συγχωρέσει  αρκετές φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία και της χάρισε κι ένα ανάπηρο παιδί από ξυλοδαρμό, ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος και η κόρη μου δε μας το είχε πει»

Κρήτη: Με την αδελφή του συζυγοκτόνου μένει το παιδί του ζευγαριού

Η Αδαμαντία προσπαθούσε να τα αφήσει όλα πίσω και να κάνει μια νέα αρχή με τον σύζυγό της στην Κρήτη. Χαμογελούσε δίπλα του. Τον αγαπούσε. Όμως η παθολογική του ζήλια έμπαινε πάντα εμπόδιο, μέχρι που η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη.

Εκείνη του ζήτησε διαζύγιο κι εκείνος την πυροβόλησε με δυο σφαίρες

«Πήρε την απόφαση η κόρη μου να ζητήσει διαζύγιο, δεν είχε δικαίωμα να φτιάξει τη ζωή της;» λέει ο πατέρας της Αδαμαντίας

Δυστυχώς ο 54χρονος αποφάσισε για εκείνη γράφοντας τα ξημερώματα της Κυριακής την οικογενειακή τραγωδία. Εκείνη στο χώμα , εκείνος στη φυλακή κι ένα παιδί μόλις 7 ετών ορφανό να ψάχνει και να ζητά τους γονείς του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top