Κρήτη: Με την αδελφή του συζυγοκτόνου μένει το παιδί του ζευγαριού

Ο 7χρονος ζητά να δει τους γονείς του- Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους

Τραγική μορφή είναι το αγοράκι του ζευγαριού που έχασε τη μητέρα του εν μία νυκτί, από τα χέρια του πατέρα του, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 7χρονος διαμένει στο σπίτι της αδελφής του συζυγοκτόνου – πατέρα του, ο οποίος σήμερα προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Συζυγοκτονία Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος

Όπως μετέδωσε η Ιωάννα Μπούτζουκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το σπίτι της θείας του είναι στην ίδια οικογενειακή πολυκατοικία, όπου έγινε το έγκλημα τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, φέρεται να περνούσε συχνά χρόνο στο σπίτι της θείας και το και το περιβάλλον είναι οικείο για τον 7χρονο. 

Κρήτη: Ο 54χρονος είχε βάλει κοριό στο αμάξι της συζύγου του

Το παιδί ζητά τους γονείς του, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία για την επιμέλειά του, από καμία πλευρά.

Τέλος, ο 7χρονος παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.

Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του- Στο σπίτι ήταν και το παιδί τους!

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος πυροβόλησε την 33χρονη σύζυγό του μετά από καβγά που είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής κι αφού είχαν επιστρέψει από οικογενειακή έξοδο. Το παιδί τους βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος, ενώ σήμερα η 33χρονη Αδαμαντία κηδεύτηκε στην Πάτρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top