Συζυγοκτονία Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος

Διπλά μετανιωμένος στον ανακριτή

Δείτε στο video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης.

Προφυλακίστηκε πριν από λίγο, μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Νέα Αλικαρνασσό. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος και υποστήριξε ότι την αγαπούσε υπερβολικά  και θόλωσε, όπως λέει, όταν κατάλαβε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Την ίδια ώρα έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας στην Πάτρα.

Η σορός της 33χρονης γυναίκας μετά το τέλος της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αναχώρησε από την Κρήτη συνοδευόμενη από συγγενείς, για τον τόπο καταγωγής της την Πάτρα.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα της πουν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας στις 2 το μεσημέρι.

Κρήτη: Ο 54χρονος είχε βάλει κοριό στο αμάξι της συζύγου του

Η 33χρονη Αδαμαντία με τον σύζυγό της

Στον ανακριτή ο 54χρονος – Δηλώνει μετανιωμένος

Εν τω μεταξύ ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες από τον εισαγγελέα, οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί για το άγριο έγκλημα που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί  ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 54χρονος υδραυλικός ισχυρίζεται ότι αγαπούσε υπερβολικά τη σύζυγό του, αλλά θόλωσε όταν όπως λέει κατάλαβε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. 

"Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα. Το έχω μετανιώσει πικρά,  αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ζητάω συγνώμη από τη σύζυγό μου, από το παιδί μας, από όλο τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω" φέρεται να είπε χθες στο γραφείο του εισαγγελέα.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος

Έβαλε κοριό στο αυτοκίνητό της γιατί πίστευε ότι τον απατούσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή του τελευταίου όσο και μοιραίου καυγά στο σπίτι του ζευγαριού, ξημερώματα της Κυριακής, ήταν η κίνηση του 54χρονου να βάλει κρυφά κοριό στο αυτοκίνητο της γυναίκας του, για να ακούει τα πάντα. 

Όπως είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  αιτία του κακού ήταν η υποψία του γιου του, ότι η 33χρονη σύζυγός του έβλεπε κρυφά κάποιον άλλον. 

Συζυγοκτονία Κρήτη: O 54χρονος υποστηρίζει πως η γυναίκα του τον απατούσε

Το σπίτι στη Νέα Αλικαρνασσό όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία

Το χρονικό της συζυγοκτονίας στη Νέα Αλικαρνασσό 

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου, μετά από βραδινή έξοδο του ζευγαριού, κι ενώ στο σπίτι βρισκόταν το 4χρονο παιδί τους. 

Με το που επέστρεψαν, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ξεκίνησε ένας ομηρικός καυγάς, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη.  

Ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε με δύο σφαίρες τη σύζυγό του. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ξάδελφό του και του άφησε το παιδί του, λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του- Στο σπίτι ήταν και το παιδί τους!

Στη γειτονιά της Νέας Αλικαρνασσού,  όπου ζούσε το μοιραίο ζευγάρι, το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία είναι μεγάλο. Κάποιοι λένε ότι η ζωή της άτυχης γυναίκας δίπλα στον 54χρονο, ήταν μια κόλαση. 

«Δεν ξέρω τι είχαν μέσα στο σπίτι αλλά έξω το χτυπούσε το κορίτσι το βλέπαμε» λέει κάτοικος της περιοχής.

Αυτό όμως που συγκλονίζει όλους,  είναι το τι θα απογίνει τώρα το 4χρονο αγγελούδι του μοιραίου ζευγαριού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top