Καιρός: Νέο κύμα καταιγίδων από το απόγευμα φέρνει η «Διδώ» στην Αττική

Πού περιμένουμε έντονα φαινόμενα

Συνεχίζει το σαρωτικό πέρασμά της από τη χώρα η κακοκαιρία «Διδώ», η οποία συνοδεύεται από βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες.

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά του meteo, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα στην Αττική, ενώ αναμένεται να διαρκέσουν έως τα μεσάνυχτα.

Κακοκαιρία «Διδώ»: Σώος βρέθηκε ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Παράλληλα ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη στης Πιερία, στην Ημαθία και στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι λόγω του πολύ ενισχυμένου ανατολικού ρεύματος που θα πνέει στο Βόρειο Αιγαίο με εντάσεις 8-9 μποφόρ, τα φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές θα συνεχιστούν κατά τόπους έως το απόγευμα της Τετάρτης 11/12.

Σάρωσε η «Διδώ»: Μεγάλα ύψη βροχής στην Αττική – Πού θα «χτυπήσει» σήμερα

Στην υπόλοιπη χώρα σήμερα περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στα νησιωτικά τμήματα του Κεντρικού, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στη Νότια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Κακοκαιρία «Διδώ»: Δύσκολη νύχτα για την Αττική

Βελτιώση του καιρού αναμένεται από αύριο. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, θα παραμείνουν κάποια υπολείμματα της κακοκαιρίας και την Πέμπτη και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, όμως ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση συγκρίνοντας με το διήμερο Τρίτης και Τετάρτης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top