Ρόδος: 14χρονη μαθήτρια κατέθεσε ότι είχε ερωτική σχέση με τον καθηγητή της

Τι ισχυρίζεται η ίδια

Talk of the town έχει γίνει στη Ρόδο μία περίεργη υπόθεση με μία ανήλικη μαθήτρια και τον καθηγητή της.

Ο 53χρονος εκπαιδευτικός, σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να ανέμενε έξω από την οικία της στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μια 14χρονη μαθήτριά του, υπήκοο Αλβανίας.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης του ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε μεγάλος καυγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο τμήμα και την υπόθεση επιλήφθηκε το AT Αρχαγγέλου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό.

Μάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Από το AT Αρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

Τι ισχυρίζεται η 14χρονη 

«Με τον καιρό άρχισε να γίνεται πιεστικός και να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα. Τον Σεπτέμβριο του 2018 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε από κοντά. Πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο του και φιληθήκαμε στο στόμα. Μετά μιλούσαμε πιο συχνά μέσω Facebook  ρισκόμασταν ανά δέκα μέρες μιλούσαμε και φιλιομασταν στο στόμα» είπε η 14χρονη. 

Η μαθήτρια ισχυρίζεται ότι ο δάσκαλος της έκανε δώρα κατά καιρούς, της έλεγε γλυκόλογα και έτσι κατάφερε να έρθει και σε σεξουαλική επαφή μαζί της. 

«Τον Απρίλιο του 2019 χωρίς τη θέλησή μου κάναμε σεξ μέσα στο αυτοκίνητό του και ενώ είχα δηλώσει την άρνηση μου έκοψα τις επαφές μαζι του πριν από ένα μήνα» συνέχισε η ίδια.

Την περασμένη Παρασκευή ο δάσκαλος παραμόνευε μεθυσμένος εξω από το σπίτι της μαθήτριας επειδή δεν απαντούσε στα επίμονα τηλεφωνήματά του. Μάλιστα όταν την είδε να επιστρέφει με τον πατέρα της, δε δίστασε να ορμήσει ωρυόμενος πάνω του.

«Την Παρασκευή το βράδυ τον είδαμε με τους γονείς μου κρυμμένο έξω από το σπίτι και με ρώτησε γύριζες έξω;;; Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και ο πατέρας μου τον κρατούσε από τα χέρια. Είπε στον πατέρα μου ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου» είπε η 14χρονη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top