Θύματα της κακοκαιρίας δύο γυναίκες σε Ρόδο και Κω

Πλημμύρισε το ισόγειο σπίτι ηλικιωμένης-Η δεύτερη παρασύρθηκε από τα κύματα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 74χρονη γυναίκα στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο. Το ισόγειο σπίτι της πλημμύρισε από νερά και η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς είχε κινητικά προβλήματα. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο θύμα της κακοκαιρίας. Μία ακόμη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Κω. Η 76χρονη, η οποία ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, παρασύρθηκε από τα κύματα και πνίγηκε. 

Τραγωδία στο Αντίρριο: Έλληνες και οι δύο νεκροί του ιστιοφόρου

Κινέτα: Η καταστροφή που προκάλεσε ο «Γηρυόνης» από ψηλά

O «Γηρυόνης» στα Δωδεκάνησα: Aπαγόρευση απόπλου – Καθηλώθηκαν αεροσκάφη

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Ρόδος

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους, οι οποίοι εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα. Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, αναφέρει η rodiaki.

Φωτογραφία από το σπίτι της άτυχης γυναίκας- πηγή: rodiaki

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, τελικά.

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας

Το νησί δοκιμάζεται και από διακοπές ρεύματος και υπερχειλίσεις ποταμιών που σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχίπολη, Λάρδο, Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό και έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους. Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο, εντός ή εκτός της πόλης του νησιού.

Εκτός των άλλων προβλημάτων, κατέρρευσε και τμήμα της γέφυρας του ποταμού Μάκκαρη στην περιοχή του Χαρακίου. 

Κως 

Νεκρή στη παραλία «Ψαλίδι» στην Κω βρέθηκε η 76χρονη κάτοικος του νησιού η οποία νωρίς το πρωί είχε πάει για κολύμπι όπως κάθε μέρα, αφού επρόκειτο για χειμερινή κολυμβήτρια. Ο θάνατος της μάλλον οφείλεται σε πνιγμό, καθώς οι συνθήκες ήταν δυσμενείς στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας. Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι η γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα και πνίγηκε.

Την άτυχη 76χρονη βρήκαν οι συγγενείς της που ανησύχησαν όταν άργησε να επιστρέψει στο σπίτι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top