Βύρωνας: Πώς έφυγε η τρίχρονη από τον παιδικό σταθμό–Τι λένε οι εργαζόμενοι

Τη λύπη του εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων

Τη λύπη του εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων, μετά το περιστατικό με το τρίχρονο κοριτσάκι στον Βύρωνα, το οποίο φέρονται να «έχασαν» υπάλληλοι του παιδικού σταθμού.

Πώς έφυγε η μικρή από τον παιδικό χωρίς να την αντιληφθεί κανείς

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Πώς να μη συμβούν τραγικά περιστατικά όπως αυτό, όταν η πόρτα της τάξης εφάπτεται με τον δρόμο. Όταν δεν υπάρχει θυροτηλέφωνο να βλέπουν ποιος χτυπάει το κουδούνι και να ανοίγουν την πόρτα από μέσα στην τάξη.

Βύρωνας: «Έχασαν» τρίχρονο κοριτσάκι από παιδικό σταθμό

Τι συνέβη με το κοριτσάκι στον Βύρωνα

Η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες από τον πατέρα του τρίχρονου κοριτσιού, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είχε πει πως η μικρούλα σώθηκε από τύχη.

Σύμφωνα με τον ίδιο το κοριτσάκι βγήκε από τον παιδικό χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, διέσχισε περίπου 200 μέτρα και έφτασε στη λεωφόρο, όπου ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν αυτοκίνητα.

Μάνα τρίχρονου που το ξέχασαν στο λεωφορείο: «Ήταν δεμένος, έκλαιγε!»

Αναβολή πήρε η δίκη για το 3χρονο αγοράκι που ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο

Την τρίχρονη Ηλέκτρα για καλή της τύχη εντόπισε κάτοικος της περιοχής.

«Μία κυρία που ήταν σπίτι της είδε τη μικρή να βγαίνει από τον παιδικό. Κατέβηκε κάτω, την πήρε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό» δήλωσε ο πατέρας της, ο οποίος κατήγγειλε κενά στην ασφάλεια του παιδικού σταθμού και τόνισε πως υπέβαλε μήνυση «για να προφυλάξω κι άλλα παιδάκια και άλλους γονείς από τυχόν τέτοια περιστατικά».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top