Αναβολή πήρε η δίκη για το 3χρονο αγοράκι που ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο

Στο εδώλιο ο οδηγός και δύο συνοδηγοί - Το χρονικό της υπόθεσης

Αναβολή πήρε η δίκη για το τρίχρονο αγοράκι που το ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο. Στο εδώλιο κάθονται ο οδηγός και οι δύο συνοδοί, ενώ το παιδάκι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, καθώς σύμφωνα με τη μητέρα του, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ.   

Σήμερα το πρωί η μητέρα του παιδιού με τους συνηγόρους υπεράσπισή της βρέθηκε στην Ευελπίδων, όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα δήλωσε πως ζήτησαν αναβολή έως ότου το σχολείο δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί. «Εμείς θέλουμε να είναι καλά στην ψυχική του υγεία το παιδί. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος τώρα».

Ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κυριότερο στοιχείο που λείπει είναι η έκθεση του παιδοψυχολόγου που έχει κάνει τρεις συνεδρίες με το παιδάκι τις τελευταίες εβδομάδες.

Το αγοράκι πάντως, δύο μήνες μετά το περιστατικό φέρεται να μην έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ και να λέει «μαμά φοβάμαι».

Μάνα τρίχρονου που το ξέχασαν στο λεωφορείο: «Ήταν δεμένος, έκλαιγε!»

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν μετά από την καταγγελία της μητέρας του παιδιού για τον διωτικό παιδικό σταθμό στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού φέρεται να της είχε τηλεφωνήσει και να της είχε πει έντρομη ότι ο Θαλής, ο μόλις τριών ετών γιός της, δε βρίσκεται στο σχολείο, ενώ η ίδια τον είχε βάλει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, η μητέρα του τρίχρονου αγοριού είχε περιγράψει το σοκ που έπαθε όταν ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί:

Άρχισα να τσιρίζω, τους έλεγα: "Βρείτε το παιδί μου..." Ειδοποίησα και την αστυνομία  και λίγο πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: "Ηρεμήστε τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!" Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε, το μόνο που μου είπε ήταν: "Μαμά έκλαιγα, μαμά έκλαιγα...".

Το παιδάκι νοσηλεύτηκε στο Παίδων Πεντέλης όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους.

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το λάθος που έγινε. Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Να πληρώσουν γι΄αυτό που έγινε», είχε πει η μητέρα του τρίχρονου Θαλή.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top