Κατερίνη:«Φοβόμαστε μήπως έγινε κάποιο ατύχημα» λέει ο πατέρας της 17χρονης

Έχει εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα μαζί με τη μητέρα της

Δείτε στο video τι δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη από την Κατερίνη, η οποία εξαφανίστηκε στις 8 Νοεμβρίου με τη μητέρα της και από τότε δεν έχουν δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση όποιος γνωρίζει το παραμικρό να βοηθήσει, καθώς η αγωνία της οικογένειας για την 45χρονη μητέρα και τη 17χρονη κόρη του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Όπως εξήγησε στην Αγγελική Νικολούλη, την ημέρα της εξαφάνισης είχε προηγηθεί καυγάς της μητέρα της Μαρίας-Ιωάννας με έναν γείτονα. Ο ίδιος φέρεται να της μίλησε άσχημα επειδή είχε αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου και ετοιμαζόταν να πάει μία βόλτα τη Μαρία-Ιωάννα.

Η 45χρονη φέρεται να πήρε εκνευρισμένη το αυτοκίνητο του συζύγου της (επειδή το δικό της ήταν τρακαρισμένο) και να έφυγε με την 17χρονη κόρη της

Από τότε δεν τις ξαναείδε κανείς.

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της

 

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα»

Όπως εξήγησε ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας της 17χρονης στην Αγγελική Νικολούλη, οι φόβοι της οκογένειας είναι μήπως πάνω στη σύγχυση και στον εκνευρισμό της, η μητέρα έπαθε κάποιο ατύχημα ενώ οδηγούσε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τον καυγά με τον γείτονα έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει το παραμικρό.

«Από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ».

Την ίδια στιγμή, το «Χαμόγελο του Παιδιού» δίνει στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία που αφορά την εξαφάνιση-θρίλερ. Σε αυτή απεικονίζεται το αυτοκίνητο του συζύγου της 45χρονης, το οποίο πήρε τη μοιραία ημέρα για να πάει βόλτα την κόρη της.

Πρόκειται για ένα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Κατερίνη: Συναγερμός για εξαφάνιση 17χρονης μαζί με τη μητέρα της

«Δεν αντέχω, θα πάω να αυτοκτονήσω»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γιαγιά της 17χρονης δήλωσε ότι  η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της και περιέγραψε την κατάσταση που βίωναν:

«Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα “δεν αντέχω”» δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι δήλωσε η γιαγιά της Μαρίας-Ιωάννας 

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» πρόσθεσε.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακάς άγγελός της.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top