Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό τους - Τι λέει η γιαγιά της 17χρονης

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης κοπέλας από την Κατερίνη. Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή. 

Η γιαγιά της μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου, περιγράφοντας την κατάσταση που βίωναν. 

Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα “δεν αντέχω”.

Το Amber Alert που είναι σε ισχύ από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας.

Το κορίτσι με τα καστανά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Κατερίνη: Συναγερμός για εξαφάνιση 17χρονης μαζί με τη μητέρα της

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης και της μητέρας της

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της.

Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακάς άγγελός της.

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας-Ιωάννας. Όπως δήλωσε η γιαγιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι.

Μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκείνη δε της χάλασε χατίρι.

Κάναμε όνειρα για τα γενέθλιά της, λέγαμε ότι θα πάμε για τα Χριστούγεννα στην Αθήνα… τίποτα δεν έδειξε.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top