Λούνα Παρκ Ναυπάκτου: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν το ατύχημα

Σε αντιπαράθεση η μητέρα της 3χρονης με την ιδιοκτήτρια

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού που  τραυματίστηκε στο Λούνα Παρκ της Ναυπάκτου. Όπως υποστηρίζει η μητέρα τα μέτρα ασφαλείας ήταν ελλιπή και πως το παιδί της σώθηκε από θαύμα.

Την ίδια ώρα ένα βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει το κοριτσάκι να είναι χαρούμενο λίγο πριν το ατύχημα και τους γονείς να βιντεοσκοπούν με το κινητό τους τη στιγμή. βιντεοσκοπούν με το κινητό τους. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

«Όπως στρίβει  το τρενάκι το παιδί μου από τη μέση και πάνω το κορμάκι του βγήκε εκτός βαγονιού και δε θέλω κανένας γονιός να το ζήσει πραγματικά. Πάθαμε πολύ μεγάλο σοκ» ανέφερε η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού.

Ο  χειριστής λίγο πριν την τελευταία στροφή είδε το κορμάκι της μικρής έξω από το τρένο και σταμάτησε το παιχνίδι εγκαίρως. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφαλι και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο. 

Όπως ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού, είναι καλά στην υγεία του και έκανε δύο ράμματα στο κούτελο. 

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι προσπάθησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια της βόλτας.

«Το παιδί πήγε να σηκωθεί. Ο χείριστης σταμάτησε αμέσως τα μηχανήματα είναι με ασφάλεια ταμπέλες» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο η μητέρα καταγγέλλει ότι η εν λόγω πινακίδα τοποθετήθηκε την επόμενη ημέρα.

«Η πινακίδα λέει πώς  απαγορεύονται τα παιδιά κάτω των 6 ετών παρά μόνο με ευθύνη γονέων, απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά με καρδιακά νοσήματα. Δεν υπήρχε πριν τίποτα αλλιώς θα το βλέπαμε».
 
Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του παιδιού διενεργεί το Λιμενικό.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top