Λαγονήσι: Τη χτύπησαν και την κράτησαν όμηρο για... 15 ευρώ!

«Ο ένας με κράταγε από τα μαλλιά και ο άλλος μπήκε μέσα»

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι 78χρονης στο Λαγονήσι, τη χτυπησαν και της άρπαξαν μόλις 15 ευρώ! Ο λόγος για μια 78χρονη γυναίκα, η οποία περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τον τρόμο που έζησε το βράδυ της Κυριακής στα χέρια των ληστών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι δύο κουκουλοφόροι άνοιξαν με ευκολία την πόρτα του κήπου και εισέβαλλαν στο σπίτι. Η 78χρονη γυναίκα καθόταν στην καρέκλα καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Τη χτύπησαν και της ζήτησαν να τους πει που έχει κρύψει τα χρήματά της. Η ηλικιωμένη γυναίκα, ζαλισμένη από τα χτυπήματα, τους είπε ότι είναι φτωχή και δεν έχει χρήματα.

Αφού ακινητοποίησαν τη γυναίκα, μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, στο ένα και μοναδικό δωμάτιο, ανακάτεψαν τα πάντα ψάχνοντας να βρουν χρήματα και κοσμήματα. «Ο ένας με κράταγε από τα μαλλιά και ο άλλος μπήκε μέσα, αναποδογύρισε συρτάρια, τα έκανε άνω κάτω όλα» δήλωσε η άτυχη γυναίκα. 

Οι δύο ληστές βρήκαν μόνο κάποια οικογενειακά κειμήλια. Φεύγοντας της πήραν και τα τελευταία χρήματα που της είχαν απομείνει. Φαίνεται ότι γνώριζαν τα κατατόπια καθώς απέφυγαν να περάσουν μπροστά από τις κάμερες ασφαλείας που θα κατέγραφαν τις κινήσεις τους.  

       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top