Δραπετσώνα: Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας - Τι δήλωσε ο Κούγιας στο star.gr

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Οι σοροί δύο ατόμων, της μητέρας και του αδελφού του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας σήμερα το μεσημέρι.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

To IX στο οποίο επέβαιναν μητέρα και γιος / Φωτογραφία: Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε σκοτωθεί το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα. Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας.

To σκυλάκι το οποίο σώθηκε / Φωτογραφία: Eurokinissi

Μετά την τραγωδία στο σημείο έφτασε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου. Σε δηλώσεις του star.gr ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου αυτοκτόνησαν καθώς αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. 

«Η μητέρα του και ο αδελφός του, πιθανολογώ – δεν είμαι βέβαιος – ότι αυτοκτόνησαν. Μετά τον θάνατο του Μαυρίκου, το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, ένα σπίτι στη Βάρκιζα το πήραν οι τράπεζες. Η σύζυγος ζούσε τον Βόλο με τα παιδιά, η μάνα δεν είχε που να πάει, ήταν στον δρόμο,  ο αδελφός είχε ανίατη ψυχική ασθένεια και δεν μπορούσε ούτε τα φάρμακα να πάρει» ανέφερε ο κ. Κούγιας. 

Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα είπε στο Λιμενικό αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο οδηγούσε η γυναίκα η οποία το έριξε στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα. Κάποια στιγμή άνοιξε η μπάρα του terminal για να γίνει έλεγχος σε ένα φορτηγό κι εκείνη κατάφερε να περάσει μέσα στον χώρο του πάρκινγκ.

Το σημείο, όπου εισέβαλε η γυναίκα με το αυτοκίνητο κι έπεσε στη θάλασσα

Έντρομοι, περαστικοί είδαν το όχημα να διανύει με μεγάλη ταχύτητα 200 - 300 μέτρα και να καταλήγει στη θάλασσσα.

Ο άνδρας που είδε το όχημα να πέφτει στη θάλασσα, έτρεξε και βούτηξε στο νερό για να σώσει τους επιβάτες, όμως το βάθος ήταν μεγάλο και τα νερά θολά, με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει. 

Εκείνος ήταν που ειδοποίησε το Λιμενικό που έχει στείλει ένα πλωτό σκάφος. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top