Δολοφονία καρδιολόγου: Τι έδειξε το DNA για το παιδί του

Ανακοινώνεται την Τρίτη το πόρισμα

ο καρδιολόγος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία της Κρήτης από τον εραστή της συζύγου του. Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί το πόρισμα από την εξέταση του DNA για την πατρότητα του ανήλικού παιδιού του θύματος. 

Υπόθεση δολοφονημένου καρδιολόγου:Αμφισβητούν την πατρότητα του παιδιού του

Το 2017, που ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου, πηγαίνοντας στο ιατρείο του, ο γιος που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ήταν τριών ετών. Την πατρότητα του παιδιού είχαν αμφισβητήσει οι συγγενείς του εκλιπόντος και το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου είχε ορίσει πραγματογνώμονα μοριακή βιολόγο – γενετίστρια, προκειμένου να γνωμοδοτήσει αν ο καρδιολόγος ήταν ο βιολογικός πατέρας του εξάχρονου πλέον αγοριού. 

Δολοφονία καρδιολόγου: Αγωγή προσβολής πατρότητας από την οικογένειά του

Μιλώντας στο cretalive.gr ο ένας εκ των συνηγόρων της αποκαλούμενης «μαύρης χήρας» του καρδιολόγου, Β. Στρατουδάκης, αποκάλυψε πως η εξέταση DNA αποδεικνύει περίτρανα πως το παιδί ήταν του θύματος. 

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεχνικού μας συμβούλου Γιώργου Φιτσιαλού, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πατρότητα του 6χρονου παιδιού. Το πόρισμα, με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99% καταρρίπτει κάθε αμφιβολία», είπε.

«Σήμερα με κλέβει, αύριο με σκοτώνει» - Οι φόβοι του καρδιολόγου από τη Σητεία

Το χρονικό του εγκλήματος 

Ο γνωστός καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης σκοτώθηκε όταν ο δράστης που είχε στήσει ενέδρα στον δρόμο άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες έριξε τουλάχιστον τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα ο άτυχος γιατρός να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης διέφυγε, αφήνοντας στο οδόστρωμα νεκρό τον άτυχο καρδιολόγο. 

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα, ο Βούλγαρος αστυνομικός ομολόγησε, το έγκλημά του. Το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, με μια να τον «βρίσκει» στο κεφάλι και τρεις στην πλάτη.

Ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας κατηγορήθηκε η σύζυγος του γιατρού, ενώ η αδελφή του θύματος αμφισβήτησε και την πατρότητα του μονάκριβου γιου του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top