Δολοφονία καρδιολόγου: Αγωγή προσβολής πατρότητας από την οικογένειά του

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αγωγή προσβολής πατρότητας θα ασκήσει η οικογένεια του 62χρονου καρδιολόγου από τη Σητεία ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017.

Κατηγορούμενοι για αυτή την υπόθεση είναι ένας 37χρονος αστυνομικός από τη Βουλγαρία και η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου.

Μετά την αποφυλάκιση της 38χρονης που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του, την αίτηση που κατέθεσε για την αποσφράγιση της οικίας όπου διέμενε με τον γιατρό και το παιδί τους και την άρνησή της να υποβληθεί σε τεστ DNA ώστε να διακριβωθεί αν ο γιος της είναι γνήσιο τέκνο του αποθανόντος, τώρα η οικογένεια του γιατρού ζητά με αίτησή της να οριστεί επίτροπος ώστε να ασκήσει αγωγή προσβολής πατρότητας σε βάρος της μητέρας του.

«Σήμερα με κλέβει, αύριο με σκοτώνει» - Οι φόβοι του καρδιολόγου από τη Σητεία

Σητεία: Εξελίξεις στην υπόθεση του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε - Ο γιατρός φέρεται να είχε ζητήσει από τη Βουλγάρα σύζυγό του τεστ DNA για τον 5χρονο γιο τους

Από την πλευρά της η σύζυγος του γιατρού και κατηγορούμενη, με εξώδικη απάντησή της χαρακτηρίζει μη αξιόπιστη τη μέθοδο που προτείνουν οι συγγενείς του γιατρού για τη διεξαγωγή DNA και δηλώνει ότι θα προσφύγει ενώπιον κάθε αρμοδίου δικαστηρίου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδελφή του γιατρού κατέθεσε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως αίτηση με την οποία ζητά να διοριστεί επίτροπος ο σύζυγός της προκειμένου να ασκήσει στο όνομα και για λογαριασμό του 5χρονου αγοριού αγωγή προσβολής της πατρότητας. Αυτό σημαίνει ότι και επισήμως η οικογένεια του γιατρού από την πατρική γραμμή αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού, κατά πόσο δηλαδή το παιδί είναι γνήσιο βιολογικό τέκνο του καρδιολόγου.

Σύμφωνα με την Κική Πακιρτζίδου, δικηγόρο της οικογένειας της αδελφής του γιατρού, «κατατέθηκε η αίτηση ώστε να διοριστεί ειδικός επίτροπος και να ενεργοποιηθεί ένα δικαίωμα που έχει το παιδί ώστε να ασκήσει προσβολή αγωγής πατρότητος δίνοντας το δικαίωμα στη δικαιοσύνη να ενεργοποιήσει μηχανισμούς αληθείας.

Η 38χρονη σύζυγος του γιατρού είναι ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και στις 21/09 διεκδικεί μέσω του παιδιού την αποσφράγιση μιας τεράστιας περιουσίας εκατομμυρίων ευρώ του καρδιολόγου και θα είναι με το χρυσό κλειδί όλης της περιουσίας στο χέρι.

Ο γιατρός δολοφονήθηκε 3,5 μήνες πριν εκπνεύσει το δικαίωμά του να ασκήσει την αγωγή προσβολής πατρότητος».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ήταν 09:00 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν σημειώθηκε το άγριο έγκλημα με θύμα τον άτυχο καρδιολόγο.

Ο 62χρονος ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία στον Μακρύ Γυαλό όπου διατηρούσε επίσης ιδιωτικό ιατρείο.

Ο 37χρονος Βούλγαρος που γνώριζε καλά το δρομολόγιο που ακολουθούσε ο 62χρονος του την είχε στημένη με φονική ενέδρα και τον γάζωσε με σφαίρες κυνηγετικού όπλου την ώρα που περνούσε.

Το θύμα ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του, βγήκε έξω και τότε δέχτηκε τις χαριστικές βολές. Δυο κυνηγοί που άκουσαν τους πυροβολισμούς και είδαν το φονικό ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές που έφτασαν άμεσα στα ίχνη του 37χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top