Ρώσοι επενδυτές αγόρασαν το σπίτι της ταινίας «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι»

Επένδυση μαμούθ σε Ελούντα και Άγιο Νικόλαο

Επένδυση μαμούθ με πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Κρήτη. Ρώσος κροίσος του real estate μετά από χρόνια γραφειοκρατίας, παίρνει το πράσινο φως να κάνει το δικό του τουριστικό χωριό σε Άγιο Νικόλαο και Ελούντα, μετατρέποντας σε τουριστικό κατάλυμα ακόμη και το θρυλικό σπίτι που είχε γυριστεί η ταινία «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι».

«Φωτιά» παίρνουν οι επενδύσεις: Μεγάλο επιχειρηματικό deal στον τουρισμό

Σε μια έκταση 1000 στρεμμάτων θα χτιστούν 350 πολυτελείς κατοικίες και τρία χλιδάτα ξενοδοχεία με εμπορικά μαγαζιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, θεματικά πάρκα και κέντρα ευεξίας. 

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μαρίνα 65 θέσεων, με τη συνολική επένδυση να ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια ευρώ. Η Κρήτη μάγεψε τον Ρώσο Κροίσο. Την επισκέπτεται δύο φορές τον χρόνο. Γύρισε πολλά μέρη πριν καταλήξει εκεί.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου πρέσβη στην Αθήνα στο STAR

O εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα μίλησε για το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την  Ειρήνη Ζαρκαδουλα. 

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αναγνωρισμένο από τις ελληνικές αρχές ως η μεγαλύτερη ξένη στρατηγική επένδυση.  Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν επενδύσει επίσης στην ελληνική εταιρία» ανέφερε ο Βασίλι Γκαβριλόφ. 

Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει ήδη κατασκευάσει στην περιοχή ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών προς πώληση, ενώ μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες και για τα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα σχέδιά του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top