Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή στο άτυχο βρέφος

Το ροτβάιλερ το είχε αρπάξει από τη μέση και το κουνούσε πέρα δώθε

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Συγκλονίζουν όλο και περισσότερο τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για το δύο μηνών κοριτσάκι που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Μέσα από αναφιλητά και δάκρυα, η 37χρονη νοσηλεύτρια περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν χθες στις 9 το πρωί στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στα Γλυκά Νερά. Μάνα και κοριτσάκι ήταν μόνες στο σπίτι. Το σκυλί χωρίς το λουρί του, έξω στο μπαλκόνι.

Γλυκά Νερά: Το σκυλί κουνούσε το μωρό πέρα δώθε πάνω από τα έπιπλα

«Είχε αρπάξει με τα δόντια του τη μικρούλα από τη μέση και την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα»

«Το κοριτσάκι μου κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα στο μπάνιο για να καθαρίσω. Την ώρα που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να έχει αρπάξει τη μικρούλα με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου», είπε. 

Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του βρέφους: «Το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα»

Αν και έχει άλλα τρία αγόρια προσπάθησε και κατάφερε τελικά με κίνδυνο της ζωής της να γεννήσει το κοριτσάκι της. Μάνα και πατέρας είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και φιλοξενούνται σε συγγενικό τους σπίτι στο Κορωπί. Ανήμποροι να διαχειριστούν την τραγική απώλεια.   

Φίλοι του ζευγαριού λένει ότι το Ροτβάιλερ ζήλευε πολύ το μωρό, γι΄ αυτό και δεν το άφηναν να πλησιάσει το άτυχο κοριτσάκι. Η κακιά στιγμή όμως ήρθε. 

Στο Φιλοζωϊκό Κέντρο Κορωπίου το Ροτβάιλερ 

Την ίδια στιγμή, ο σκύλος μετά από εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στο Φιλοζωικό Κέντρο Κορωπίου. Εκεί βρίσκεται απομονωμένος σε έναν ειδικό χώρο που κρατούνται σκυλιά τα οποία θεωρούνται επικίνδυνα. Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την ...τύχη του Βύρωνα, όπως λένε τον σκύλο, αν δηλαδή θα θανατωθεί ή θα επιστρέψει στην οικογένεια. 

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Οι γονείς θα αποφασίσουν για την τύχη του ροτβάιλερ

Ο κτηνίατρος της φιλοζωικής που παρέλαβε το σκυλί, μιλώντας στο star.gr, ανέφερε πως το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στο άτυχο βρέφος ήταν ήρεμο όταν το παρέλαβαν την Πέμπτη και παρέμενε ήρεμο μέχρι και σήμερα. Πρόσθεσε ακόμα πως φαίνεται για σκύλο που έχει δεχθεί εκπαίδευση και ξεκαθάρισε πως οι συνθήκες που το οδήγησαν να έχει αυτή τη φονική αντίδραση βρίσκονται υπό διερεύνηση. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top