Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του βρέφους: «Το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα»

Τι κατέθεσε η 37χρονη νοσηλεύτρια - Υποβασταζόμενη έφυγε από Α.Τ Παιανίας

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα του βρέφους που ξεψύχησε μετά την επίθεση που δέχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά. 

Υποβασταζόμενη, βγαίνει από το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.  Τρέμει ολόκληρη. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Την κρατά σφιχτά ένας φίλος της για να μην καταρρεύσει. Φοράει πιτζάμες και παντόφλες. Τη βάζει στο αυτοκίνητο και φεύγουν. 

Λίγες ώρες πριν πήρε στα χέρια της νεκρό το κοριτσάκι της, το οποίο σήμερα θα γινόταν δύο μηνών. 

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που κατασπάραξε το βρέφος

Τι κατέθεσε η μητέρα του βρέφους

Όσο περιέγραφε η 37χρονη νοσηλεύτρια στους αστυνομικούς τι συνέβη, κάποιες φορές μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, έχανε τις αισθήσεις από την έντονη συναισθηματική φόρτιση. Με δυσκολία ψέλλισε όλα όσα έγιναν το πρωί στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Δίπλα της ήταν και η γιαγιά του βρέφους. 

Το σκυλί το είχαμε στο μπαλκόνι, όπως συνήθως. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο όπου ήταν το μωρό

«Είδα τη μάνα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά»

 «Βλέπω την κυρία να τρέχει με το μωρό στο χέρι και έφυγε σφαίρα! Το μωρό το είχε πάρει παραμάσχαλα. Δεν άκουσα φωνή, δεν άκουσα τίποτα» ανέφερε ένας ένοικος της πολυκατοικίας. 

Σε κατάσταση πανικού η 37χρονη μάνα πήρε το άτυχο κοριτσάκι και στις 10 παρά 20 πήγε στο Παίδων Πεντέλης. Σοκαρισμένοι οι γιατροί αντίκρισαν το μικρό πλασματάκι. Έπεσαν επάνω του παιδίατροι, χειρουργοί, γιατροί μονάδας και καρδιολόγοι. Για 30 λεπτά έκαναν καρδιοαναπνευτική ανάνηψη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.  Η μικρούλα είχε σε όλο της το κορμάκι αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. 

Όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αναπληρωτής Διοικητή του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, όπου και μεταφέρθηκε το μωράκι, Βαγγέλης Τριγώνης

«Ο σκύλος ζήλευε το μωρό» 

Η νοσηλεύτρια, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά, μαθητές δημοτικού, ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τη μικρούλα της, την οποία έχασε μέσα σε λίγα λεπτά με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο, από τον φύλακα του σπιτιού! 

Το ροτβάιλερ που σκότωσε το δυο μηνών κοριτσάκι / Φωτογραφία: Eurokinissi

Ζήλευε πολύ το μωρό και το έβγαζε έξω. Ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι, τα κατάφερε αλλά... Κόντεψε να χάσει τη ζωή της για να κάνει αυτό το παιδί. Τα παιδάκια δεν ξέρουν τίποτα, είναι σε μικρή ηλικία και την είχαν σαν κούκλα ψεύτικη» ανέφερε φίλη της μητέρας. 

Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά -ανάμεσα τους και το άτυχο κοριτσάκι- είχαν μετακομίσει στην ήσυχη γειτονιά των Γλυκών Νερών, πριν από περίπου έναν χρόνο. Όπως λένε οι γείτονες, τον σκύλο τον είχαν στο πίσω μπαλκόνι και τον άκουγαν συνεχώς να γαυγίζει. 

«Γαύγιζε όλη μέρα. Φαινόταν επιθετικό σκυλί» 

Στο μπαλκόνι το είχανε, γαύγιζε όλη μέρα. Φαινόταν επιθετικό, φαινόταν αρκετά άγριο. Δεν έχω δει ποτέ να το βγάζουν βόλτα» ανέφερε μια άλλη ένοικος της πολυκατοικίας. 

Δείτε όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δημοσιογράφος, Άννα Λίτινα από το σημείο της τραγωδίας

Μέλη της ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας πήραν το Ροτβάιλερ 

Το μεσημέρι μέλη της ελληνικής φιλοζωικής εταιρίας, πήγαν στο διαμέρισμα και πήραν το σκυλί. Χθες σε συνέλευση της πολυκατοικίας, τέθηκε θέμα για το γεγονός ότι ο σκύλος γαύγιζε συνέχεια, με το ζευγάρι όπως λένε, να μην απαντά! Σήμερα το σκυλί τους θανάτωσε το κοριτσάκι τους. 

«Και ο πατέρας είναι σε άθλια κατάσταση. Είναι υπόδειγμα οικογένειας. Ζουν έναν εφιάλτη, δεν το πιστεύουν , δεν το πιστεύουμε!! Πάνω στα παιδιά ήταν» ανέφερε η φίλη της μητέρας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top