Θετή μητέρα 19χρονης: Ο σύντροφος της ήρθε στο μαιευτήριο και είδε το μωρό

Ο πιο κοντινός άνθρωπος της νεαρής που άφησε το μωρό της μιλά στο Star

Η κυρία Ευαγγελία, είναι η γυναίκα που μεγάλωσε από μικρό κορίτσι, τη 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία. Η θετή της μητέρα μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιγράφει όλα όσα έγιναν.

Νέα Ιωνία: «Συγχωρέστε με, θέλω πίσω το μωρό μου»

Νέα Ιωνία: Η στιγμή που η 19χρονη μητέρα εγκαταλείπει το βρέφος της

Νέα Ιωνία: Συγκλονίζει ο νεαρός που βρήκε το εγκαταλελειμένο βρέφος

«“Είμαι έγκυος και θέλω να το κρατήσω” μου είχε πει. Δεν τον ξέρω (σ.σ. τον πατέρα του βρέφους). Η κόρη μου είναι 19 και αυτός είναι μικρός, είναι 17 ετών», εξηγεί. 

Εκείνο το βράδυ την περίμενε και δε φάνηκε. Την έπαιρνε τηλέφωνο και το είχε κλειστό. Όταν γέννησε στο Έλενα ήταν μαζί της. Ήταν πολύ χαρούμενη, τονίζει η κ. Ευαγγελία. «Μου είχε πει: “μαμά θα πηγαίνω σχολείο, θα μπορείς να το κοιτάξεις;”. Θα μπορώ της είχα πει». 

Παρά την ηλικία της, δηλώνει πρόθυμη να μεγαλώσει το κοριτσάκι ενώ δεν κρύβει τον εκνευρισμό της με τη 19χρονη για την πράξη της. 

Ο σύντροφός της το είδε το μωρό – Ήρθε στο μαιευτήριο

Η κ. Ευαγγελία αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του μωρού είδε το νεογέννητο παιδί του. Είχε πάει στο μαιευτήριο, όταν γέννησε η 19χρονη. «Άμα το θες εσύ, το θέλω κι εγώ», φέρεται να της είπε ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της θετής της μητέρας. 

«Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου, έτσι θα μεγαλώσω και την εγγονή μου»

Με δάκρυα στα μάτια η θετή μητέρα ζητά να έχει πίσω στο σπίτι  την κόρη και την εγγονής της

Η κυρία Ευαγγελία υιοθέτησε τη 19χρονη σε ηλικία 2,5 ετών. Η ίδια τότε ήταν 40 χρόνων. «Έκανα δικαστήρια για να την πάρω», περιγράφει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο σύζυγός της, μαθηματικός στο επάγγελμα, πέθανε όταν η μικρή ήταν 6 ετών. Από τότε τη μεγάλωνε μόνη της. «Όπως μεγάλωσε την κόρη μου, έτσι θα μεγαλώσω και την εγγονή μου. Εγώ το παιδί το θέλω πίσω», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας 

Όπως επισήμανε ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής και ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Γιώργος Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την Προστασία Ανηλίκων έδειξαν το ανθρώπινό τους πρόσωπο. Απέδωσαν βάσει της εμπειρίας τους σε επιλόχεια κατάθλιψη την πράξη της 19χρονης, δεν την έβαλαν σε κρατητήριο κατά τη διάρκεια της κράτησής της, ούτε της πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα, επειδή η νεαρή μητέρα αρνείτο να φάει, μεσολάβησαν, ζητώντας από τη θετή της μητέρα να την επισκεφθεί, προκειμένου να την πείσει να σιτιστεί.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top