«Άρωμα» Bollywood στη φετινή ΔΕΘ: Κάρι, πασμίνες και ψηφιακή τεχνολογία  

Wifi με ταχύτητες 5G για τους επισκέπτες

Ένα απέραντο εργοτάξιο είναι σήμερα η ΔΕΘ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Η 84η διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της για το κοινό σε λιγότερα από τρία 24ωρα. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία, ενώ θέαμα και τεχνολογία υπόσχονται οι διοργανωτές…να μας εντυπωσιάσουν.

84η ΔΕΘ: Γιατί γέμισε με μικρούς ελέφαντες η Θεσσαλονίκη

«Άρωμα» Bollywood και ινδική φαντασμαγορία. Κάρι, πασμίνες και ψηφιακή τεχνολογία  θα κυριαρχήσουν στη 84η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης από την τιμώμενη χώρα που φέτος είναι η Ινδία.

Νεοφυείς επιχειρήσεις, επιστημονικά  επιτεύγματα αλλά και καλλιστεία από την τελευταία χώρα που κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος , θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το μέλλον στη ΔΕΘ τρέχει με πενταπλάσια ταχύτητα φέτος. Θα δοκιμαστεί το 5G αν και τα κινητά μας δεν το υποστηρίζουν, οι επισκέπτες θα το δοκιμάσουν με wifi  και ταχύτητες 5G.

Γι’ άλλη μια φορά το περίπτερο των ενόπλων δυνάμεων θα δώσει δυναμικό παρών. Ελικόπτερα,  πίστες, αναρριχήσεις, βολές με πυρά και virtual συνθήκες μάχης δίνουν το κίνητρο για να σπάσει το ρεκόρ των 100.000 επισκεπτών.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top