Αποκλειστικό: Ο ιατροδικαστής για τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι τον βασάνιζαν με καυτό λάδι στο εστιατόριό του

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. 

Έκτορας Μποτρίνι: Απαντά στην καταγγελία για βασανισμό στο εστιατόριό του

Κέρκυρα: Βασάνιζαν με καυτό λάδι 19χρονο που έκανε πρακτική σε εστιατόριο

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. 

Οι βλάβες μάλιστα  είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι  θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τινάχτηκε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή  που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ισχυρίζεται  ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα  ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.  

Από την πλευρά του ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top