Έκτορας Μποτρίνι: Απαντά στην καταγγελία για βασανισμό στο εστιατόριό του

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες»

Τη δική του απάντηση στην καταγγελία που έκανε ο 19χρονος σπουδαστής μαγειρικής, ο οποίος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βασανιστηρίων, ενώ έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα, έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Κέρκυρα: Βασάνιζαν με καυτό λάδι 19χρονο που έκανε πρακτική σε εστιατόριο

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», είπε ο γνωστός σεφ μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Από τα 14 άτομα στην κουζίνα αυτή τη στιγμή όλοι γελάνε με αυτά τα πράγμα που ακούνε. Είμαστε στο 2019, είμαστε η καλύτερη επιχείρηση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί παντού, ακόμα και στο δρόμο.  Και οι δύο απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο, από κει και πέρα θα δούμε προσεχώς τι θα γίνει. Εμείς έχουμε 10 επαγγελματίες και 5 μαθητές. Οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει άμεσα».

Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού άνδρα, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το corfupress.gr, ο υπεύθυνος κουζίνας στο εν λόγω εστιατορίου του πετούσε καυτό λάδι, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε, ενώ του είχε δώσει και κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top