Δολοφονία βιολόγου: 36.000€ συγκεντρώθηκαν από τον έρανο- Πώς θα μοιραστούν

Η οικογένεια της Susanne Eaton ζητά την έγκριση των δωρητών

Αμερικανίδα βιολόγος

Σε εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν στις έρευνες  για τον εντοπισμό της αγνοούμενης τότε, Susanne Eaton, θα μοιραστούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο, μετά από επιθυμία της οικογένειας της Αμερικανίδας βιολόγου.

Μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την επιστροφή της σορού της άτυχης γυναίκας, στη Γερμανία, μετά από έγκριση των δωρητών. 

Ο έρανος είχε γίνει κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων της Susanne Eaton και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ξεπερνούν τις 36.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η οικογένεια σε μήνυμά της αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις γενναιόδωρες συνεισφορές σας στο ταμείο που ορίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας μας για τη Σούζαν. Σας ευχαριστούμε, επίσης, για την υπομονή σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Θα θέλαμε τώρα να σας ενημερώσουμε για το πώς σχεδιάζουμε να δοθούν τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν στον έρανο που είχε πραγματοποιηθεί για την αναζήτηση της.

Τα έσοδα θα πάνε κυρίως σε εθελοντικές οργανώσεις που ενεπλάκησαν στις έρευνες. Σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μερικά από αυτά για την επιστροφή της Σούζαν στη Γερμανία και για το μνημόσυνο. Αν δεν αισθάνεστε ότι το τελευταίο είναι μια κατάλληλη χρήση της δωρεάς σας, παρακαλώ ενημερώστε μας σε ένα άμεσο μήνυμα.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε, θα είμαστε πάντα ευγνώμονες.

Η οικογένεια της Σούζαν»

πηγή: cretapost
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top